Descriere

Main Software Solution dorește să vă ajute atunci când sănătatea digitală devine o provocare și, în curând, o necesitate. Construim impreună o lume medicală online, care să vă satisfacă nevoile.

TRĂIEȘTE EXPERIENȚE UNICE

Experiența dobândită în timp ne-a ajutat să observăm diferite deficiențe de zi cu zi la centrele din portofoliu. Compania Main Software Solution urmărește să facă diferența prin îmbunătățirea proceselor, oferind o mulțime de beneficii prin intermediul soluției sale informatice.

Cu toții suntem martorii tehnologiei care intră din ce în ce mai mult în viața de zi cu zi, indiferent dacă acceptăm sau nu această schimbare. Domeniul medical, căruia ne adresăm prin serviciilr noastre, nu reprezintă o excepție pentru acest lucru. Vrem să vă ajutăm atunci când sănătatea digitală devine o provocare și, în curând, o necesitate.

În principal, evoluția medicală este văzută ca fiind descoperirea unor noi proceduri medicale. Pe de altă parte, trebuie să conștientizăm că este la fel de important transferul serviciilor de monitorizare medicală în mediul digital, folosind numai dispozitive medicale conectate.

Aplicațiile companiei Main Software Solution

Cere un demo

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Noutăți de la Main Software Solution

Aplicația dedicată azilelor și centrelor sociale din România – oferită GRATUIT utilizatorilor săi

Creată pentru a răspunde tuturor cerințelor și fluxurilor de lucru ale azilelor și centrelor sociale, aplicația Main Social Solution gestionează eficient activitatea acestora, punând accent pe transparență, previzionare, evaluare, analiză și dezvoltare.

Citește tot

Main Social Center - Sistem informatic de administrare

Este un sistem informatic care oferă o perspectivă clară, dar și o imagine generală a afacerii dvs., prin vizualizarea tuturor informațiilor necesare în timp real și extragerea rapoartelor relevante pentru conducerea organizației, astfel încât managerii pot acționa în timp util asupra companiei și asupra unor procese care arată un deficit.

Citește tot