2021: Digitalizarea IMM cu Fonduri Europene Nerambursabile

18 Feb 2021

Tot ce trebuie să știi despre Digitalizarea IMM-urilor în cadrul axei prioritare 2, prioritatea de investiție 2b - Dezvoltarea produselor și serviciilor TIC, a comerțului electronic și a cererii de TIC, acțiunea 2.2.2 "Digitalizarea IMM-urilor" din cadrul Programului operațional Competitivitate 2014-2020.

2021: Digitalizarea IMM cu Fonduri Europene Nerambursabile

Valoarea schemei este de 100 de milioane de euro. Din acest buget vor fi acordate fonduri nerambursabile de câte 30.000-100.000 de euro, cu intensitate de 90%, ceea ce înseamnă că IMM-urile beneficiare vor trebui să asigure restul de 10% din cheltuielile eligibile plus cheltuielile neeligibile din proiecte.

Tipuri de proiecte eligibile: Achiziții sisteme PC, dispozitive si echipamente aferente, programe, servicii cloud, software as a service, baze de date, nume de domeniu web, website nou, servicii de hosting, automatizări software, RPA (robotic process automation), rețelistică etc. 

Valoarea ajutorului

Care este valoarea maximă a ajutorului primit de IMM?

Ajutorul se acordă beneficiarului ajutorului de minimis sub formă de finanțare nerambursabilă în procent de 90% din valoarea eligibilă.

Tipuri de cheltuieli eligibile:

Mai multe detalii despre programul Digitalizarea IMM-urilor în cadrul axei prioritare 2, prioritatea de investiție 2b - Dezvoltarea produselor și serviciilor TIC, a comerțului electronic și a cererii de TIC, acțiunea 2.2.2 "Digitalizarea IMM-urilor" din cadrul Programului operațional Competitivitate 2014-2020 pot fi consultate aici!

Cum puteți estima un buget necesar și cum puteți obține oferte pentru achiziții software?

Cu acces la peste 600 de soluții software cunoscute pe piața din România, Softlead ajută companiile de tip IMM să identifice și să aleagă suita de aplicații software necesară sau să stabilească funcționalitățile tehnice dedicate dezvoltării personalizate a unei aplicații (dezvoltare de la zero).

Etape:

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Cât costă și ce include un magazin online performant?

Cu o creștere estimată la 8 trilioane de dolari până în 2026, industria e-commerce reprezintă un sector semnificativ ce coagulează vânzări rezultate din mai multe domenii de activitate. De aceea, nevoia de a investi...

Citește articolul
Softlead

Aplicația software Vaunt introduce modulul de evaluare gratuită a prețului apartamentelor

VAUNT, platforma de management al vânzărilor dedicată sectorului rezidențial, introduce un nou modul, Client Portal. Prin intermediul acestuia, clienții cumpărători au acces la date în timp real despre valoarea în piață a...

Citește articolul