Descriere

ID Mag este singurul magazin online destinat pietei de mobilitate din Romania care comercializeaza peste 85,000 de aplicatii, produse si servicii de la cei mai importanti furnizori de tehnologie la nivel international. Dezvoltat pentru a se plia pe cerintele tot mai complexe ale clientilor persoane juridice, IDMag integreaza un concept unic la nivelul pietei de mobilitate menit sa reduca ciclurile anevoioase de achizitie specifice tehnologiilor de ultima generatie, sa simplifice procesele de cautare, informare, documentare, implementare, training, mentenanta si suport aferente si sa ofere multiple alternative de achizitie la cel mai bun pret de pe piata.

Portofoliul de solutii, produse si servicii IDMag include cititoare coduri de bare, terminale mobile, tablete industriale, infrastructura wireless, imprimante, riboane, etichete, echipamente POS, carduri, cantare electronice, aplicatii software, servicii mobilitate, RFID, accesorii si echipamente second hand.

Pentru prima data pe piata de mobilitate din Romania, IDMag integreaza intr-o platforma online o oferta unica la nivelul pietei, cu beneficii multiple care reduc costul total de detinere al aplicatiilor si produselor achizitionate online. Aici puteti gasi cele mai bune tehnologii, cele mai complexe configuratii de echipamente si informatii de specialitate pentru a lua cele mai bune decizii.

Aplicațiile companiei www.idmag.ro

Cere un demo

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Comunicate de presă

Smart ID Dynamics România își întărește poziția de leader în verticala de Retail. Parteneriatul cu NCR va aduce noi oportunități pentru 2018

Compania Smart ID Dynamics specializată în dezvoltarea și implementarea de soluții end to end pentru automatizarea proceselor din Retail, Productie, Logistică, Distribuție și Utilități, anunță semnarea parteneriatului cu liderul mondial în soluții de POS (Point of Sales) hardware și software, NCR Corporation.

Citește tot arrow_forward

Smart ID Dynamics deschide un nou birou la Timisoara

Smart ID Dynamics a anunţat deschiderea unui nou birou la Timisoara, dedicat firmelor ce isi desfasoara activitatea in zona de vest a tarii, focusul nostru fiind companiile cu domeniu de activitate axat pe productie.

Citește tot arrow_forward

Smart ID Dynamics: premiu de la ZEBRA Technologies, pentru cea mai mare creștere înregistrată în 2016 “Overall Business Growth 2016”

Echipa Smart ID Dynamics a primit cea mai înaltă recunoaștere internațională oferită de ZEBRA Technologies – distincția Overall Business Growth, în urma vânzărilor de echipamente și solutii ZEBRA, înregistrate în 2016.

Citește tot arrow_forward