Smart ID Dynamics România își întărește poziția de leader în verticala de Retail. Parteneriatul cu NCR va aduce noi oportunități pentru 2018

04 Dec 2017

Compania Smart ID Dynamics specializată în dezvoltarea și implementarea de soluții end to end pentru automatizarea proceselor din Retail, Productie, Logistică, Distribuție și Utilități, anunță semnarea parteneriatului cu liderul mondial în soluții de POS (Point of Sales) hardware și software, NCR Corporation.

Smart ID Dynamics România își întărește poziția de leader în verticala de Retail. Parteneriatul cu NCR va aduce noi oportunități pentru 2018

Astfel, portofoliul de soluții al Smart ID Dynamics, unul dintre furnizorii principali de soluții pentru digitalizarea proceselor de afaceri, se întregește pentru verticala de retail cu portofoliul de soluții de vânzare end to end hardware și software la punctul de vânzare.

„În mediul de business Retail există doar câteva companii care se remarcă prin implementarea soluțiilor privind digitalizarea, potențialul real de implementare nefiind încă atins. Aducem pe piața de Retail soluțiile NCR, deoarece credem în digitalizarea proceselor din această verticală, cu impact direct și rapid în reducerea costurilor, simplificarea proceselor, creșterea eficienței operaționale, experiențe noi de cumpărare pentru client, favorizând procesul decizional și implicit creșterea competitvității companiilor” – a declarat Romeo IACOB, Director General al companiei Smart ID Dynamics.

Experiența Smart ID în verticala de Retail pe proiectele de automatizare a proceselor și operațiilor din magazin, în vânzarea și implementarea de soluții software și echipamente hardware cu suport local pentru vendorii din portofoliu, precum și mentenanța remote sau on premises, garantează succesul colaborării cu NCR Corporation.

Echipa tehnică și comercială Smart ID este pregatită să asiste în procesul de presales, vânzare, implementare și suport, pentru întreg portofoliul de soluții NCR hardware și software, dedicat automatizării managementului activității de retail: sisteme all-in-one POS, imprimante fiscale, scannere la punctul de vânzare, sisteme Self-Checkout și soluții pentru self scanning sau mobile shopping, inclusiv zona de imprimante fiscale, conform noilor cerințe de jurnal electronic.

Despre NCR Corporation
NCR este marcă înregistrată NCR Corporation din Statele Unite, companie cu peste 30 mii angajati care își desfașoară activitatea în 180 de tari. Prin întreg portofoliul de soluții, NCR permite aproape 700 milioane de tranzacții zilnice în industria financiară, de retail, horeca și telecom. NCR este un brand revoluționar în industria de retail, ce ajută comercianții să interacționeze, să tranzacționeze și să se conecteze cu clienții prin tehnologii noi și revoluționare. Conform studiului internațional publicat de RBR, NCR Corporation ramâne liderul mondial pe soluții software de POS pentru industria de retail și hospitality și în 2017.

Despre Smart ID Dynamics
Smart ID Dynamics este o companie cu capital integral românesc, fondată în anul 2010 care a ajuns în 2016 la o cifră de afaceri de peste 10 mil euro și 65 angajați. Compania are un portofoliu de peste 3000 de clienți, peste 250 de proiecte software implementate și o flotă de peste 15 mii de echipamente în piată. Oferta Smart ID Dynamics înglobează produse software proprii, concentrate pe dezvoltări pentru digitalizarea și automatizarea proceselor industriale prin soluții de mobilitate enterprise, a operațiunilor logistice din cadrul depozitelor și magaziilor, trasabilitate, incident management, data collection, Industry 4.0 (Industrial IoT), inventarierea mijloacelor fixe și a obiectelor de inventar și furnizarea de servicii profesionale cu valoare adaugată.

ID Mag este singurul magazin online destinat pietei de mobilitate din Romania care comercializeaza peste 85,000 de aplicatii, produse si servicii de la cei mai importanti furnizori de tehnologie la nivel international. Dezvoltat pentru a se plia pe cerintele tot mai complexe ale clientilor persoane juridice, IDMag integreaza un concept unic la nivelul pietei de mobilitate menit sa reduca ciclurile anevoioase de achizitie specifice tehnologiilor de ultima generatie, sa simplifice procesele de cautare, informare, documentare, implementare, training, mentenanta si suport aferente si sa ofere multiple alternative de achizitie la cel mai bun pret de pe piata.

Portofoliul de solutii, produse si servicii IDMag include cititoare coduri de bare, terminale mobile, tablete industriale, infrastructura wireless, imprimante, riboane, etichete, echipamente POS, carduri, cantare electronice, aplicatii software, servicii mobilitate, RFID, accesorii si echipamente second hand.

Pentru prima data pe piata de mobilitate din Romania, IDMag integreaza intr-o platforma online o oferta unica la nivelul pietei, cu beneficii multiple care reduc costul total de detinere al aplicatiilor si produselor achizitionate online. Aici puteti gasi cele mai bune tehnologii, cele mai complexe configuratii de echipamente si informatii de specialitate pentru a lua cele mai bune decizii.

Află mai multe

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare