Despre Smart.WMS - Warehouse Management System

Smart.WMS este o soluție construită 100% pe tehnologie Microsoft.NET, este scalabilă, poate fi customizată ușor și rapid, se poate interfața rapid cu majoritatea ERP-urilor, este prietenoasă cu uitilizatorii si are un design de generatia a 3a - acoperă smart item, atribute, stocuri, ambalaje multiple și unități de masură pe fiecare produs, nivel de acces securizat, suport pentru toate sistemele de depozitare la raft cunoscute (B2B, Drive In, Bins, Block Stacking, ) și toate standardele de coduri de bare.

Pentru Executivi

Cu o solutie mobilă în depozit toate tranzacțiile din interiorul depozitului sunt realizate în timp real cu impact pozitiv asupra tuturor funcțiilor depozitului-de la primirea mărfurilor la mișcări în cadrul depozitului, pregătirea mărfurilor, packing și transport. Cu SMART.WMS reduceți costurile totale de deținere a investiției, îmbunătățiți treptat eficiența, reduceți erorile și inerent costurile depozitului. In plus, creșteți satisfacția clientilor si nivelul de retenție datorită creșterii acurateții și vitezei de procesare a comenzilor.

Pentru Management

Cu SMART.WMS puteți accesa indicatori de performanță specifici tuturor zonelor din cadrul unui depozit și puteti determina rapid consecințele lor asupra stocurilor. Puteți identifica stocurile existente, comenzile procesate, în execuție sau în așteptare, puteți vizualiza rapoarte de productivitate pentru fiecare angajat în parte și puteți obține o privire de ansamblu asupra mărfurilor procesate în depozit într-o anumită perioadă de timp.

Pentru echipele mobile din depozite

Mobilitatea permite nivele noi de automatizare a proceselor din depozitul în care lucrați. Sistemele manuale bazate pe hârtie sunt înlocuite cu procese automatizate și rapide.Cu ajutorul soluției SMART.WMS sunteți dotat cu instrumente de lucru de ultimă generație care vă permit accesul în timp real la informații – detalii freight, hărți rutare etc. Cu ajutorul acestei soluții puteți maximiza utilizarea echipamentelor, minimizați timpul utilizat pentru transportul mărfurilor în cadrul depozitului în timp ce realizați mai multe taskuri într-un timp cât mai scurt.

General rating
Ușurința în utilizare
0/5
Funcționalități
0/5
Suport tehnic
0/5
Raport calitate / preț
0/5

Solicită un demo pentru Smart.WMS - Warehouse Management System

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Recenzii

Părerea ta contează!

Ne dorim să creștem industria IT&C din România, iar acest lucru nu poate fi posibil decât printr-un sistem transparent de evaluare.
Vă rugăm să adăugați un review pentru produsul Smart.WMS - Warehouse Management System completând câmpurile de mai jos. Toate informațiile de contact sunt utilizate doar pentru validarea feedback-ului și nu vor fi publicate!