Descriere

SPHINX IT este parte a Grupului LASTING, grup românesc de companii ce și-a format un renume de top în segmentul infrastructură & consultanță IT, în cei aproape 25 de ani de activitate în România și în străinătate. Grupul LASTING a fost înființat în 1995 și a câștigat teren ca și distribuitor de resurse IT&C. În paralel, divizia axată pe soluții IT&C și dezvoltare de software și-a extins activitățile, devenind treptat o companie de sine stătătoare în cadrul grupului: SPHINX IT.

SPHINX IT este azi compania din Grup care pune la dispoziția companiilor clienți finali competențe solide în zona de software de business, mai exact implementare de soluții SAP (SAP ERP, SAP Business One, localizare, consultanță, dezvoltare ABAP pentru SAP, servicii tehnice & servicii suport...), dezvoltări custom pentru software de business și soluții standard (produse proprii) în zona de software de business. De asemenea, SPHINX IT acționează punctual pe piața din România (în special București), oferind echipamente IT și soluții value către clienți, în principal din zona de corporații & din sectorul public.

Odată cu creșterea nevoie de digitalizare, portofoliul SPHINX IT a fost extins cu soluții de Robotic Process Automation (RPA) pentru eficientizarea proceselor de business. RPA este o tehnologie care activează și configurează ”roboți” (bucăți de software) ce pot replica acțiunile unei persoane care interacționează cu un sistem digital. Experiența semnificativă a echipei SPHINX IT în zona de procese de business ne permite să evaluăm orice model de business din perspectiva automatizării eficiente. Acest lucru va avea impact direct în profitabilitatea clienților și le va transforma complet organizația,

Împreună cu celelalte companii aparținând Grupului LASTING, suntem cunoscuți în spațiul concurențial al tehnologiei destinate afacerilor pentru calitatea noastră de parteneri de încredere, pentru consecvență și capacitate inovativă. Actualmente, SPHINX IT deține birouri în două locații din România (Timișoara și București). Compania noastră a fost selectată timp de 3 ani în topul Deloitte Technology Fast 50, fiind prezentă pe pozițiile 38, 29 și respectiv 23 în programul pentru Europa Centrală.

Aplicațiile companiei SPHINX IT

Cere un demo

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!