Descriere

SoftVenture este o companie romaneasca care de aproape un deceniu sprijina companiile din domeniul legal sa isi eficientizeze activitatea. Folosind experienta specialistilor sai in consultanta, dezvoltare si implementare de proiecte IT, SoftVenture a dezvoltat de-a lungul timpului o gama de solutii dedicata exclusiv firmelor care activeaza in domeniul serviciilor profesionale, mai ales in domeniul legal - solutia de pontaj si facturare KeyVision si solutia pentru managementul dosarelor de instanta KeyVision Litigations. In 2019 a fost lansat noul produs KeyVision PRO - www.keyvision.ro, solutia software completa care ii ajuta pe avocati sa isi conduca eficient si sa dezvolte compania, cu ajutorul tehnologiei. 

Totodata, SoftVenture este partenerul solutiei M-Files in Romania, cotata de prestigioasele organizatii Gartner Inc si Forrester Research drept "leader" in materie de document management. M-Files este implementata in peste 100 de tari, in mii de organizatii care activeaza in domenii precum servicii, constructii, inginerie, avocatura, medical, farmaceutic, real estate, productie sau financiar-bancar. Solutia M-Files se detaseaza net prin functionalitati puternice si usurinta in utilizare, putand fi adaptata foarte rapid la specificul fiecarei organizatii.

Mai multe detalii se pot regasi la adresa www.softventure.ro

Aplicațiile companiei SOFTVENTURE

Cere un demo

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Noutăți de la SOFTVENTURE

NNDKP a ales platforma KeyVision pentru managementul activității interne

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP), una dintre cele mai reputate firme de avocatură independente din România care oferă servicii juridice și fiscale integrate, a implementat platforma KeyVision pentru managementul operațional al activității sale.

Citește tot

M-Files faciliteaza colaborarea si mobilitatea prin lansarea unei noi versiuni

M-Files 2015.2 extinde functionalitatile de partajare fisiere si ofera o aplicatie universala pentru Windows 10. M-Files  Corporation,  un  furnizor  de  solutii  care  optimizeaza  semnificativ  modul  in  care  firmele  isi gestioneaza documentele si informatiile prin abordarea unica bazata pe metadate, anunta lansarea noii versiuni M-Files 2015.2.

Citește tot

Iordache Partners a ales KeyVision si M-Files

KeyVision si M-Files, doua solutii perfect compatibile, au permis firmei de avocatura Iordache Partners sa simplifice modalitatea interna de lucru si sa castige timp. Astfel, KeyVision asigura platforma necesara pontajului si facturarii, permitand obtinerea rapida a rapoartelor pentru clienti, analize de profitabilitate si eficienta a activitatii, in timp ce M-Files asigura organizarea documentelor si regasirea facila a informatiilor.

Citește tot

SoftVenture se extinde in Republica Moldova. Efrim, Rosca si Asociatii implementeaza KeyVision

Efrim, Rosca si Asociatii, unul dintre liderii pietei de avocatura din Republica Moldova, a implementat solutia KeyVision pentru pontaj, facturare, acces la rapoarte manageriale si indicatori de performanta.

Citește tot

M-Files 2015 aduce noi functionalitati puternice si o interfata intuitiva pentru managementul documentelor

Principalele functionalitati noi oferite de M-Files 2015 se refera la reprezentarea grafica a fluxurilor de lucru, suport sporit pentru disaster recovery si implementari hibride, imbunatatirea accesului comun la documente prin aplicatii mobile.

Citește tot

Softventure contribuie la optimizarea sistemului de Document & Knowledge Management al NNDKP prin aplicatia M-Files

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) investeste in valorificarea experientei si cunostintelor dobandite in cei 25 ani de activitate prin implementarea M-Files, un nou sistem de Knowledge si Process Management.

Citește tot