M-Files faciliteaza colaborarea si mobilitatea prin lansarea unei noi versiuni

14 aprilie 2016

M-Files 2015.2 extinde functionalitatile de partajare fisiere si ofera o aplicatie universala pentru Windows 10.

M-Files  Corporation,  un  furnizor  de  solutii  care  optimizeaza  semnificativ  modul  in  care  firmele  isi gestioneaza documentele si informatiile prin abordarea unica bazata pe metadate, anunta lansarea noii versiuni M-Files 2015.2.

M-Files faciliteaza colaborarea si mobilitatea prin lansarea unei noi versiuni

M-Files 2015.2 extinde functionalitatile de partajare fisiere si ofera o aplicatie universala pentru Windows 10.

M-Files  Corporation,  un  furnizor  de  solutii  care  optimizeaza  semnificativ  modul  in  care  firmele  isi gestioneaza documentele si informatiile prin abordarea unica bazata pe metadate, anunta lansarea noii versiuni M-Files 2015.2.

M-Files 2015.2 include noi functionalitati care faciliteaza colaborarea, un exemplu fiind posibilitatea utilizatorilor de a partaja fisiere din M-Files catre alti utilizatori externi prin hyperlink-uri securizate. Aceste hyperlink-uri pot fi dezactivate cu usurinta si, de asemenea, pot fi configurate sa expire la o anumita data si ora. Noua optiune elimina necesitatea de a sincroniza M-Files cu alte solutii de tip file sharing, devenind parte integranta din nucleul solutiei de management a informatiei. M-Files 2015.2 asigura totodata integrarea cu Microsoft Office Online, ceea ce permite utilizatorilor web de M-Files sa modifice fisiere de tip Word, Excel si PowerPoint direct in browser, fara a mai fi nevoie sa instaleze aplicatii desktop pentru Microsoft Office.

Versiunea M-Files 2015.2 introduce de asemenea aplicatia universala M-Files functionala pe toate dispozitivele care utilizeaza Windows 10 (PC-uri, tablete si smartphone-uri), aceasta putand fi descarcata gratuit din Windows Store. In plus, M-Files 2015.2 permite utilizatorilor de dispozitive care ruleaza Android si iOS sa editeze obiecte in modul offline sau sa configureze usor tooltips, valori implicite, grupuri de proprietati.

"Angajatii care gestioneaza multa informatie au nevoie de un mediu sigur si facil care sa le permita colaborarea si partajarea de date cu colegii din interiorul si exteriorul companiei lor, iar imbunatatirile aduse de M-Files 2015.2 le permite sa faca exact acest lucru, mentinand in acelasi timp un control strict asupra informatiilor"a declarat Mika Javanainen, senior director de management de produs la M-Files Corporation. "M-Files 2015.2 inglobeaza cele mai importante beneficii oferite de aplicatii de tip File Sync si Files Share precum Box si Dropbox, dar elimina necesitatea crearii unei baze aditionale de date si sincronizarea acesteia, ambele impuse de astfel de instrumente. Prin posibilitatea de a partaja fisiere direct din sistem, riscul aparitiei versiunilor dublate si salvate in mai multe locatii este eliminat."

Noile functionalitati si beneficii disponibile in M-Files 2015.2 includ:

  • Viteza si performanta: M-Files 2015.2 aduce imbunatatiri majore de performanta. Accesul fisierelor in cloud este acum cu 75% mai rapid, preformanta care se reflecta si in cazul replicarii sau a accesarii directoarelor dinamice.
  • M-Files Web - Chrome Plugin vs. Java: M-Files Web nu mai are nevoie de Java, o noua extensie M-Files pentru Chrome fiind acum disponibila.
  • Imbunatatiri la modul de configurare al metadatelor: texte dinamice pot fi acum adaugate la metadate cu valori implicite, reducand semnificativ efortul de introducere manuala a datelor.
  • Server Activity Monitor: noul dashboard pentru Server Activity Monitor ofera administratorilor o imagine in timp real asupra performantei serverului, a sesiunilor active si multe alte informatii.
  • M-Files 2015.2 este acum disponibil in 32 de limbi, ultimele adaugate fiind coreeana, sarba si slovaca.

Pentru o lista completa de noi functionalitati si beneficii disponibile in M-Files 2015.2, clic aici.

Descarca noua versiune de M-Files 2015.2 acum.

 

Despre M-Files Corporation

Solutia M-Files pentru Enterprise Information Management (EIM) elimina haosul din documente, asigurand accesul rapid si usor la informatia cautata de pe orice dispozitiv. M-Files inregistreaza o rata mare de adoptie in randul utilizatorilor, ceea ce se reflecta pozitiv in ROI si in abordarea intuitiva bazata pe ce „este” un document si nu „unde” a fost salvat. Mii de organizatii din peste 100 de tari folosesc solutia de Enterprise Information Management M-Files ca platforma unica pentru gestionarea operatiunilor de business, imbunatatind productivitatea si eficienta, asigurand in acelasi timp respectarea conformitatii cu reglementarile si standardele din industrie, cateva exemple in acest sens fiind SAS, OMV sau NBC Universal. Pentru mai multe informatii, vizitati www.m-files.com.

M-Files este marca inregistrata a M-Files Corporation.

 

Despre SoftVenture

SoftVenture (www.softventure.ro) furnizeaza solutii software inovative, bazandu-se pe o experienta deosebita in consultanta, project management, dezvoltare si implementare de proiecte IT pentru domeniul financiar-bancar, servicii sau legal. Portofoliul de produse include solutia de document management M-Files, solutia de pontaj si facturare KeyVision (www.keyvision.ro) si solutia pentru managementul dosarelor de instanta KeyVision Litigations (www.litigations.ro).

SoftVenture este Solution Provider pentru aplicatia M-Files in Romania si, in aceasta calitate, ofera servicii complete de consultanta, implementare si suport. 

Date de contact: [email protected]

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Aplicații software recomandate

KeyVision Litigations gestioneaza usor si rapid dosarele de instanta, integrarea cu portal.just.ro si scj.ro asigurand la informatii la zi si istoric complet al etapelor procesuale. Solutia tine calendarul termenelor la zi si notifica...

Descoperă aplicația arrow_forward

M-Files este o solutie completa de document management, cotata de prestigioasele organizatii Gartner Inc si Forrester Research drept „leader” in acest domeniu. Aceasta permite gestionarea usoara a volumelor mari de informatii, regasirea...

Descoperă aplicația arrow_forward

SoftVenture este o companie romaneasca care de aproape un deceniu sprijina companiile din domeniul legal sa isi eficientizeze activitatea. Folosind experienta specialistilor sai in consultanta, dezvoltare si implementare de proiecte IT, SoftVenture a dezvoltat de-a lungul timpului o gama de solutii dedicata exclusiv firmelor care activeaza in...

Află mai multe

Articole IT&C similare
Softlead

Care sunt aplicațiile software recomandate unei agenții de turism?

Contextul pandemic generat în ultimii doi ani a adus scăderi semnificative în vânzările pachetelor turistice, operatorii fiind puternic afectați financiar, dar și din perspectiva organizării eficiente a costurilor, a relațiilor cu partenerii și a capacității de redresare. Cum pot ajuta aplicațiile software activitatea agențiilor de turism? 

Citește articolul arrow_forward
Softlead

BMW investește într-o companie software ce automatizează procesele de producție

BMW Group a achiziţionat o participaţie la partenerul său Kinexon. Cele două companii lucrează împreună de câţiva ani pentru a promova digitalizarea completă a reţelei de producţie BMW Group. Producătorul de automobile premium a anunţat marţi că a achiziţionat acum un pachet minoritar în compania de software inovatoare, cu sediul în München, prin...

Citește articolul arrow_forward