Descriere

Selectsoft dezvoltă și comercializează aplicații software de gestiune pentru societățile din România care activează în diferite industrii și se bazează pe automatizarea fluxurilor de lucru și a proceselor interne de business, precum Retail & eCommerce, Horeca, Service și Producție, dar și alte industrii adiacente.

Dezvoltate local de către o echipă dedicată de programatori români, sistemele de gestiune au început să se contureze încă din anul 2005, iar Selectsoft a crescut împreună cu primii clienți care au crezut în noi, specialiști în software, tehnologie, dar și economie. Astăzi, Selectsoft este o companie în creștere, care are în portofoliu soluții inovative de ultimă generație, peste 1000 de clienți, companii la început de drum, dar și companii în creștere accelerată care doresc să-și gestioneze mai bine resursele și activitățile operaționale, de gestiune și monitorizare.

Soluțiile sunt perfect customizabile, iar configurația versatilă și adaptabilă pe domeniul de activitate al companiei, ajută orice antreprenor să aibă un control deplin, să iși crească profitul, dar și să iși optimizeze procesele. Aplicațiile se pot adresa punctual, cu suport accesibil și personalizat, pe specificațiile fiecărei afaceri și răspunde țintit problemelor cu care se confruntă clienții din orice industrie. Capacitatea de integrare perfectă cu platformele magazinelor online, dar și cu alte sisteme de contabilitate financiară, nu fac altceva decât să fie capabile să țină evidența la zi a stocurilor, să emită orice document de vânzare, sau orice document contabil, să ofere un flux în timp real al stocurilor și comenzilor cu magazinul online, dar și să emită rapoarte și evidențe dedicate managementului, accesibile oricând și de pe orice dispozitiv. Avem convingerea că aplicațiile Selectsoft acoperă majoritatea nevoilor unui business, iar accentul este pus pe calitate, ușurința în utilizare și adaptarea funcționalităților la nevoile clienților.

Aplicațiile companiei SC SELECTSOFT SRL

Cere un demo

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!