Descriere

Suntem o companie de software, certificata Microsoft, cu peste 15 ani de experienta in implementarea de proiecte complexe, la cel mai ridicat nivel de securitate, atat pentru clienti corporate, cat si pentru clienti aflati in dezvoltare.

Avand o prezenta puternica pe piata nationala, cu birouri in 5 orase mari din Romania- Bucuresti, Craiova, Pitesti, Galati, Valcea si cu multiple proiecte internationale dezvoltate, acordam atentie si intelegem nevoile companiilor de orice dimensiune, de la start up-uri la companii mari, cu vechime pe piata.

Gestionam proiecte de dezvoltare, pe intregul ciclu al acestuia, de la analiza de business, consultanta si arhitectura solutiei, pana la testare post-implementare si mentenanta.

Avem o echipa de peste 127 de experti, care prin expertiza tehnica si know how-ul dobandit, pot ajuta in configurare oricarui tip de solutie software. Lucram cu cele mai recente tehnologii si limbaje de programare iar in procesul de dezvoltare aplicam principiile Agile.

Credem in parteneriate pe termen lung cu clientii nostri si ne mandrim cu abilitatea noastra de a-i mentine multumiti an dupa an.

Aplicațiile companiei Roweb Development

Cere un demo

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Noutăți de la Roweb Development

Echipe dedicate (outsourcing servicii software) sau noi angajati?

Sa angajezi o echipa dedicata (servicii outsourcing software development) sau sa iti extinzi echipa actuala prin recrutarea de developeri? Cum poti dezvolta mai profitabil proiecte noi?Fie ca vorbim de o aplicatie pentru mobile/desktop, de o platforma complexa care sa integreze o serie de functii si functionalitati specifice, sau de extinderea si optimizarea uneia existente, atunci cand trebuie sa dezvolti un nou proiect stii ca ai nevoie de o serie de resurse. Astfel, de la echipamente tehnice, oameni din companie care sa se familiarizeze rapid cu tehnologie noua, timp implicat, buget, etc., fiecare proiect aduce cu sine si noi solicitari.Iar cea mai importanta dintre toate este cea legata de resursa umana. Trebuie sa decizi inca de la inceput cati specialisti trebuie angrenati in proiect si daca este mai profitabil sa fie din echipele interne sau sa apelezi la echipe dedicate (outsourcing servicii software).

Citește tot

Cum sa iti mentii business-ul relevant chiar si in cele mai dificile contexte

Oricat de stabil ar putea parea business-ul tau, exista o serie de riscuri care pot aparea spontan si schimba regulile din piata. Efectele nu se vor lasa asteptate si, in curand, te poti confrunta cu serioase probleme din punctul de vedere al profitabilitatii sau chiar cu intreruperi temporare ale activitatii. 

Citește tot

Aplicatii inteligente care te ajuta sa tii usa restaurantului (inca) deschisa pentru clienti

Desi a fost o decizie grea sa pui lacatul pe usa restaurantului, stii totusi ca a fost cea corecta. Nu ai nicio retinere in a crede ca sanatatea oamenilor este mai presus de orice, dar, cu toate acestea, nu poti sa nu te intrebi ce se va intampla in continuare cu business-ul tau (care mergea atat de bine cu doar o luna in urma). In definitiv, o afacere nu poate supravietui fara clienti, nu-i asa?

Citește tot

Digitalizează-ți magazinul și mută-ți afacerea în online cu soluții Roweb

Pentru ce industrii este online-ul astăzi o oportunitate reală? Se află afacerea ta în această categorie? Sunt întrebări pe care, cu siguranță, ți le pui mai ales acum când o serie de schimbări fundamentale din economie și societate par să devină inevitabile.

Citește tot

Articol: Care sunt avantajele unui proiect PHP custom?

PHP este limbajul server-ului web si permite construirea proiectelor de diferite marimi. Acest lucru il face ideal pentru dezvoltarea custom care este rapida, de incredere si scalabila in acelasi timp.

Citește tot

Studiu de caz: Dezvoltarea unui Portal Imobiliar Online

O experienta completa a unui portal imobiliar pentru desktop si dispozitive mobile

Citește tot