Descriere

Cu un portofoliu deja notabil de soluții software dedicate eficientizării fluxului informațional și gestionarăă acestuia în cadrul companiilor beneficiare, in funcție de dimensiunea lor și industria în care activează, Qualteh a fost mereu un pionier pe piața dezvoltatorilor de soluții mobile datorită aplicațiilor software dezvoltate și implementate cu succes.

Cu o combinație de succes între expertiza tehnică și excelența serviciilor, Qualteh aduce valoare pe termen lung în afacere unor companii de top din industriile Automotive, FMCG, Distribuție sau Transport.

Mai multe despre soluțiile și serviciile Qualteh pe www.qualteh.com, www.iqsfa.com si www.mob-io.com

Aplicațiile companiei Qualteh

Cere un demo

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Noutăți de la Qualteh

Interviu Moise Jurca, CEO Medianet Group: tendinte tehnologice la Mobile World Congress 2014

Anul acesta, Qualteh, dezvoltatorul de software pentru mobil din cadrul grupului timisorean de IT Medianet, a participat pentru cea de-a patra oara la Mobile World Congress 2014, cel mai mare eveniment mondial din lume, ce reuneste anual cei mai mari dezvoltatori de tehnologie mobila. Despre o o prima evaluare posteveniment, noi tendinte pe piata de tehnologie mobila si cum au fost primite solutiile Qualteh aflam de la Moise Jurca, Director General Medianet Group.

Citește tot