Despre Mob-IO

Mob-IO este o aplicație mobilă care facilitează accesul securizat și rapid al utilizatorului la informații și rapoarte din centrele de date ale companiei direct pe smartphone sau tabletă. E nevoie doar de un telefon inteligent sau de o tabletă și de câteva minute în care să vă configurați interfața. Și este exact atât de ușor precum pare! 

 

Utilizatori:

Indiferent dacă sunteți

 • un agent de vânzări într-o companie mica și aveți urgent nevoie de acces la stocuri, prețuri și detalii produse sau
 • proprietarul unui magazin și doriți să verificați banii intrați în conturile firmei pentru a face plăți urgente către un furnizor sau
 • director într-o multinational și aveți nevoie de acces imediat la rapoarte de business de pe un server aflat la mii de kilometri distanță,  a manager in a multinational and you need immediate access to
 • Mob-IO vă permite, facilitează și grăbește accesul la datele de care aveți nevoie, indiferent de formatul acestora.

 

Compatibilități tehnice:

Pe lângă utilizarea pe mobil de către orice utilizator, integrarea Mob-IO cu echipamentele IT este extrem de facilă și vă putem garanta că nu ați avut niciodată de a face cu o aplicație mai prietenoasă decât aceasta.

Aplicația Mob-IO este compatibilă with IOS, Android și BlackBerry OS și oferim deja suport pentru urmatoarele DBMS (database management systems):

 • SQL
 • ORACLE
 • MySQL
 • PostgreSQL

 

Beneficii:

Cu Mob-IO, totul se întâmplă ACUM, nu “când ajung acasă sau la serviciu”! În acest fel, nu veți mai rata momente importante din viața dumneavoastră, fie ele personale sau de business, și vă veți folosi timpul, informațiile și finanțele mult mai eficient.  

Așa cum o spune și numele, Mob-IO este o soluție de mobile reporting ce vă permite: reducerea costurilor, creșterea profitului și eficientizarea proceselor de business din organizația dumnevoastră, dar mai ales conectarea cu beneficiile presupuse de era mobilității și a vitezei, oferindu-vă acces centralizat și customizat, la distanță, la resursele dumneavoastră informaționale.

Indiferent dacă e vorba de o persoană fizică sau de o companie, orice utilizator de smartphone poate beneficia de soluția Mob-IO la un cost anual per utilizator extrem de accesibil și cu o mulțime de beneficii:

-          o aplicație extrem de prietenoasă atât pentru utilizator cât și pentru responsabilul IT, datorită modulelor de utilizator și de administrare extrem de intuitive
-          economii la nivel de bani și timp la toate nivelurile procedurale
-          integrare extrem de facilă cu echipamentele IT
-          instalarea și configurarea aplicației în panoul de control (prezența în locații în care nu mai sunt necesare sisteme de calcul sau servere)
-          funcționarea pe orice linie de internet cu un trafic extrem de mic și cu viteză de upload mare (datorită acestei aplicații, problema deschiderii mai multor porturi pentru accesarea informațiilor dispare)
-          securitatea informațiilor este maximă

General rating
Ușurința în utilizare
0/5
Funcționalități
0/5
Suport tehnic
0/5
Raport calitate / preț
0/5
Principalele funcționalități
Modalitate de accesare
 • Accesare prin intermediul rețelei companiei
Accesare de pe dispozitive mobile
 • Prin aplicație dedicată pentru Android
 • Prin aplicație dedicată pentru Blackberry
 • Prin aplicație dedicată pentru iOS
 • Prin aplicație dedicată pentru Windows Mobile
Suport tehnic
 • În intervalul orelor lucrătoare
Galerie

Solicită un demo pentru Mob-IO

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Recenzii

Părerea ta contează!

Ne dorim să creștem industria IT&C din România, iar acest lucru nu poate fi posibil decât printr-un sistem transparent de evaluare.
Vă rugăm să adăugați un review pentru produsul Mob-IO completând câmpurile de mai jos. Toate informațiile de contact sunt utilizate doar pentru validarea feedback-ului și nu vor fi publicate!

Alte aplicații software similare