Descriere

De 13 ani eliminam mail-ul pentru procesele interne ale organizatiilor din Romania prin digitalizarea fluxurilor si documentelor ce le implica, folosind o platforma globala, OnBase by Hyland. Am acumulat peste 80 de clienti, fiecare cu propria solutie OnBase, fie ca este vorba de aprobarea achizitiilor, bugetare, contractare, dosar de productie, evidenta pacientilor sau registratura generala, si multe altele.

Printre clientii nostri se numara Regina Maria, Intesa Sanpaolo Bank, Garanti, HelpNet, FirstBank, Procredit Bank, Synevo, Rewe, Boromir, CEC Bank, Gothaer Asigurari si multele asemenea. 

OnBase este folosit la nivel global de 25.000 de companii, peste 3.000 de banci, 800+ asiguratori, si +50% din spitalele si clinicile din SUA. Este, de asemenea, prezent in peste jumatate din companiile Fortune 100 Global

Credem in viziunea digitalizarii pe termen lung, si ca o solutie IT ofera beneficii exponentiale pe masura ce ea este scalata la nivelul mai multor procese. De aceea tintim sa fim partenerii de incredere ai clientilor nostri, sa le fim alaturi pe tot parcursul digitalizarii lor. 

Aplicațiile companiei Matricia Solutions

Cere un demo

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!