Descriere

De 13 ani eliminam mail-ul pentru procesele interne ale organizatiilor din Romania prin digitalizarea fluxurilor si documentelor ce le implica, folosind o platforma globala, OnBase by Hyland. Am acumulat peste 80 de clienti, fiecare cu propria solutie OnBase, fie ca este vorba de aprobarea achizitiilor, bugetare, contractare, dosar de productie, evidenta pacientilor sau registratura generala, si multe altele.

Printre clientii nostri se numara Regina Maria, Intesa Sanpaolo Bank, Garanti, HelpNet, FirstBank, Procredit Bank, Synevo, Rewe, Boromir, CEC Bank, Gothaer Asigurari si multele asemenea. 

OnBase este folosit la nivel global de 25.000 de companii, peste 3.000 de banci, 800+ asiguratori, si +50% din spitalele si clinicile din SUA. Este, de asemenea, prezent in peste jumatate din companiile Fortune 100 Global

Credem in viziunea digitalizarii pe termen lung, si ca o solutie IT ofera beneficii exponentiale pe masura ce ea este scalata la nivelul mai multor procese. De aceea tintim sa fim partenerii de incredere ai clientilor nostri, sa le fim alaturi pe tot parcursul digitalizarii lor. 

Aplicațiile companiei Matricia Solutions

Cere un demo

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Noutăți de la Matricia Solutions

10 tipuri de procese utile în companiile de producție care pot fi automatizate cu soluția software Laserfiche (Matricia)

Companiile mature, din domeniul producției, reprezintă unul dintre segmentele de business ce înregistrează o nevoie evidentă de a avea acces în timp real la date utile pentru a previziona, evalua și decide care sunt cele mai bune opțiuni de creștere.

Citește tot

Cum să susții creșterea rapidă a companiei tale cu ajutorul aplicațiilor software potrivite?

Conform unui studiu publicat recent de compania de consultanță McKinsey, accelerarea ritmului de creștere a companiilor și depășirea cu succes a contextelor volatile sunt principalele provocări pe care le au liderii organizațiilor mari. La baza rezolvării celor mai multe dintre problemele actuale se află, însă, tehnologia, mai exact aplicațiile software de tip enterprise, gândite pentru a susține dezvoltarea și expansiunea prin implementarea soluțiilor scalabile.

Citește tot