Descriere

Medicai ofera spitalelor si clinicilor inovative infrastructura moderna pentru fluxurile de imagistica medicala si aplicatii web si mobile (iOS si Android) prin care doctorii si pacientii pot accesa investigatiile imagistice (RMN, CT, PET-CT, angiografii, radiografii si multe altele).

Cu solutiile cloud Medicai (PACS, Node, exchange, VNA) accesul la date imagistice e unificat, securizat (respectam GDPR, HIPAA) si disponibil atat din interiorul organizatiei, cat si din exterior.

Colaborarea este extrem de facila. Pacientii si doctorii trimitatori pot avea instant acces la datele lor prin portalul de pacient si doctor (web si aplicatii mobile).

Aplicațiile companiei Innovator Artificial Tech SRL

Cere un demo

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Noutăți de la Innovator Artificial Tech SRL

Cum a reușit o clinică supra-specializată din România să-și digitalizeze activitățile cu ajutorul unui software de imagistică

Din 2019 Medicai este partener Neuroaxis, ei au devenit primul nostru client local B2B. Colaborarea noastră a început prin a le oferi o modalitate securizată de a primi date medicale de la pacientul lor și o arhivă online cu acces de la distanță. În timp, i-am ajutat să-și îmbunătățească fluxurile operaționale, aducând noi instrumente digitale și îmbunătățindu-și eficiența în timp și bani.  

Citește tot

Cum a reușit un startup românesc de medtech să ajute medicii din SUA în a trata pacienții bolnavi de cancer

Proiectul "Tumor Board" a fost inițiat de medici din SUA, România și Republica Moldova pentru a oferi tratamente salvatoare pentru ucrainenii refugiați care suferă de cancer.

Citește tot

Startup-ul Medicai lansează aplicație mobilă ca doctorii să colaboreze mai ușor pe datele de imagistică

Medicai (https://www.medicai.io/), lider în dezvoltarea de software de imagistică medicală, a lansat o aplicație mobilă avansată care va facilita accesul și colaborarea mai rapidă și mai ușoară la datele de imagistică.  

Citește tot

Spitalul Clinic de Urgență Sf. Pantelimon își digitalizează fluxurile de imagistică și colaborarea cu alte instituții cu ajutorul platformei Medicai

Medicai (https://www.medicai.io/), platforma de imagistică medicală care facilitează accesul sigur la date si colaborarea multidisciplinară, are plăcerea de a anunța colaborarea cu Spitalul Clinic de Urgență “Sf. Pantelimon”, una dintre cele mai importante unități medicale de urgență din București, ce oferă servicii medicale de înalta calitate în specialități cum ar fi medicină de urgență, ortopedie, traumatologie, chirurgie, neurologie și altele. 

Citește tot

Medicai sprijină eforturile Spitalului Filantropia pentru desfășurarea comisiilor multidisciplinare tumorale on-site și on-line

Medicai (https://www.medicai.io/) eficientizează desfășurarea comisiilor multidisciplinare pentru tumori maligne din cadrul unui important spital de obstetrică și ginecologie din București, Spitalul Filantropia

Citește tot