Descriere

Cu o experienta de peste 10 ani în domeniul consultantei pentru solutii integrate hardware si software, membrii echipei noastre sunt gata sa va ofere cele mai bune solutii care sa satisfaca pe deplin nevoile companiei dumneavoastra.

În plus, experienta de aproape 5 ani cu produsele CAS Software AG ne-a convins sa devenim Parteneri CAS si sa venim în ajutorul dumneavoastra pentru a va sustine procesele de business din companie.

Aplicațiile companiei CRM4YOU

Cere un demo

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Noutăți de la CRM4YOU

Solutiile xRM asigura o dezvoltare rapida companiilor Mici si Mijlocii

Solutii xRM nu-s doar pentru companiile mari. Haideti sa vedem cum poate o solutie xRM sa ajute la dezvoltarea companiei dumneavoastra.

Citește tot

2014 – Anul de foc al managementului eficient. Industria aplicatiilor CRM, reprezentata la CEBIT 2014.

La mai putin de 8 luni de la anuntarea versiunii X5 a solutiei de tip Customer Relationship Management (CRM) a companiei CRM4YOU, aceasta anunta varianta imbunatatita, lansata pe piata sub denumirea CAS genesisWorld X6.

Citește tot

Care este compania romaneasca ce le ofera timp partenerilor si clientilor sai?

CRM4YOU si CAS Software AG anunta lansarea portalului de webinarii gratuite, www.cas-crm.com, un instrument cu ajutorul caruia fiecare beneficiar poate afla mai multe informatii despre ceea ce inseamna si care sunt avantajele alegerii unui produs Customer Relationship Management (CRM).

Citește tot

Cele mai cunoscute branduri internationale folosesc solutia xRM CAS genesisWorld

Se spune ca, in spatele unei companii de succes se afla angajati eficienti si clienti multumiti. Iar pentru ca ecuatia stabilita intre acestia sa functioneze optim, specialistii recomanda solutiile complete de tip xRM, asa cum este CAS genesisWorld, distribuit si implementat in Romania de CRM4YOU.

Citește tot

CRM4YOU anunta lansarea celei mai noi versiuni a aplicatiei software CAS genesisWorld X5.0.3

Compania CRM4YOU, specializata in distributia si implementarea produselor software de tip Customer Relationship Management (CRM) anunta lansarea pe piata din Romania a unei noi versiuni a solutiei CAS genesisWorld.

Citește tot

Noul pachet CAS genesisWorld Platinum oferit la pret promotional de CRM4YOU

Pentru companiile care isi doresc un numar mai mare de clienti multumiti prin actionarea unui simplu click si pentru clientii care vizeaza performanta si eficienta in anul 2014, CRM4YOU ofera solutia CAS genesisWorld Platinum, ca alternativa completa a unui sistem CRM.

Citește tot