2014 – Anul de foc al managementului eficient. Industria aplicatiilor CRM, reprezentata la CEBIT 2014.

07 Mar 2014

La mai putin de 8 luni de la anuntarea versiunii X5 a solutiei de tip Customer Relationship Management (CRM) a companiei CRM4YOU, aceasta anunta varianta imbunatatita, lansata pe piata sub denumirea CAS genesisWorld X6.

2014 – Anul de foc al managementului eficient. Industria aplicatiilor CRM, reprezentata la CEBIT 2014.

Daca in cazul versiunii X5.0.3 vorbeam despre o interfata prietenoasa, ce optimizeaza timpul utilizatorilor aplicatiei, integrarea cu alte sisteme de tip Enterprise Resource Planning (ERP), posibilitatea introducerii setarilor de formatare a textelor sau functionalitati dedicate sistemului de operare Windows, versiunea X6 aduce un modul de facturare.

Pentru a fi mai aproape de industria tehnologica avansata si pentru ca aplicatia CAS genesisWorld este o reprezentare a tendintelor in ceea ce priveste segmentul CRM, versiunea X6 va fi lansata si in cadrul evenimentului international CEBIT 2014, cel mai important eveniment international de expozitii si conferinte dedicate profesionistilor din domeniul tehnologiei informatiei, ce va avea loc la Hanovra, Germania, in perioada 10-14 martie 2014. Asteptand aproximativ 230.000 de vizitatori specializati, 72% din participantii la CEBIT sunt implicati în procesul decizional.

De asemenea, pentru toti utilizatorii solutiei CAS genesisWorld si pentru cei care intentioneaza achizitionarea unei astfel de aplicatii atat de utile afacerii lor, CRM4YOU pune la dispozitie o serie de training-uri gratuite si complete, in vederea identificarii scenariilor reale de testare a acesteia. Pentru a vedea programul complet, accesati Programul evenimentelor.

Astfel, seria de training-uri se deschide cu un webinar introductiv (avantajele implementarii unei solutii CRM, care sunt procesele ce pot fi optimizate in cadrul unei companii prin solutiile de tip CRM), live demo, modulele pe care le ofera aplicatia (Geomarketing, Helpdesk, modulul dedicat managementul evenimentelor), webinarii dedicate utilizatorilor directi si administratorilor.

Pentru a beneficia de un astfel de training complet, pentru a afla datele exacte ale desfasurarii lor sau pentru inscriere, puteti solicita mai multe detalii la adresa de e-mail [email protected]. In vederea inregistrarii, sunt necesare date precum nume/prenume, adresa de e-mail, compania reprezentata, numarul de telefon si webinarul ales.

Despre CRM4YOU

Cu o experienta de peste 10 ani în  domeniul consultantei pentru solutii integrate hardware si software, membrii echipei noastre sunt gata sa va ofere cele mai bune solutii  care sa satisfaca pe deplin  nevoile companiei dumneavoastra .

În plus, experienta de aproape 5 ani cu produsele CAS Software AG ne-a convins sa devenim Parteneri CAS si sa venim în ajutorul dumneavoastra pentru a va sustine procesele de business din companie.

Aria noastra de cunostiinte acopera toate fazele unei implementari de succes: analiza de nevoie si analiza de business; business reengineering; project management; proiectare de solutii hardware si software; customizari si personalizari; dezvoltare de solutii la cheie pe diverse tehnologii (.NET, C#, Delphi, etc.), testare si documentare tehnica; support si helpdesk.

Cu o experienta de peste 10 ani în domeniul consultantei pentru solutii integrate hardware si software, membrii echipei noastre sunt gata sa va ofere cele mai bune solutii care sa satisfaca pe deplin nevoile companiei dumneavoastra.

În plus, experienta de aproape 5 ani cu produsele CAS Software AG ne-a convins sa devenim Parteneri CAS si sa venim în ajutorul dumneavoastra pentru a va sustine procesele de business din companie.

Află mai multe

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Care sunt criteriile DESI și cum le poți respecta?

Programul de Digitalizare pentru IMM-uri a introdus, și promovează deja, criteriile DESI/criteriile de digitalizare pentru evaluarea proiectelor finanțate din surse nerambursabile. Pe termen lung, aceste criterii se vor generaliza, deoarece fac...

Citește articolul
Softlead

Cât costă și ce include un magazin online performant?

Cu o creștere estimată la 8 trilioane de dolari până în 2026, industria e-commerce reprezintă un sector semnificativ ce coagulează vânzări rezultate din mai multe domenii de activitate. De aceea, nevoia de a investi...

Citește articolul