Commander Systems iti monitorizeaza si eficientizeaza flota auto

07 martie 2014

Sistemul de monitorizare al unei flote auto iti pune la dispozitie posibilitatea de a gestiona si a supraveghea parcul auto in timp real. Toata treaba se realizeaza online, pe baza unei interfete accesibila cu ajutorul internetului.

Sistemul de monitorizare al unei flote auto iti pune la dispozitie posibilitatea de a gestiona si a supraveghea parcul auto in timp real. Toata treaba se realizeaza online, pe baza unei interfete accesibila cu ajutorul internetului.

Datele obtinute prin intermediul dispozitivelor GPS iti vor da informatii ce pot fi transpuse in rapoarte sau avertizari, oferindu-ti un control adecvat si o urmarire detaliata asupra flotei auto. Cu ajutorul acestui sistem pot fi depistate neregulile si comportamentul neprofesionist al soferilor, dar si incidentele precum furturile auto.

De unde iti poti procura si tu un astfel de sistem? De la Commander Systems, o firma ce-ti pune la dispozitie sisteme avansate de monitorizare a flotei auto, totul la  un pret deosebit de avantajos.

Topul avantajelor unui sistem de monitorizare vehicule de la Commander Systems

Prin utilizarea sistemului de monitorizare a flotei auto se reduc seminificativ cheltuielile generate de parcul auto, se poate optimiza gradul de utilizare al vehiculelor, iar in acest mod vei dobandi un grad ridicat de rentabilitate pe activitati ce implica distributie sau diverse alte transporturi.

Avantajele utilizarii sistemului de monitorizare auto:

 • Reducerea semnificativa a consumului de combustibil datorita eficientizarii utilizarii autovehiculului;
 • Avertizare in cazul depasirii vitezei sau a timpului de stationare intr-un punct de interes;
 • Consumul redus al acumulatorului masinii datorita intrarii in stand-by a echipamentului GPS, in cazul stationarii;
 • Previne furtul autovechiculelor prin blocarea motorului;
 • Te ajuta sa tii evidenta exacta a kilometrilor efectuati;
 • Te ajuta la refacerea exacta a traseelor efectuate in cazul lipsei semnal GSM, datorita memoriei interne a GPS-ului;
 • Poate efectua verificarea starii de motor, daca este pornit sau oprit;
 • Iti ofera posibilitatea reducerii politei de asigurare CASCO;
 • Poate fi prevazut cu buton de panica;
 • Ofera posibilitatea verificarii starii contactelor de usa, daca sunt  inchise sau deschise;
 • Facilitate de montare de senzori pentru masurarea nivelului de combustibil;
 • Se poate efectua o urmarire audio a habitaclului auto;
 • Facilitate de montare de senzori de temperatura;
 • Se poate dota si cu terminal mobil de date pentru comunicatii bidirectionale prin mesaje sau audio;
 • Poate fi instalat un afisaj electronic pentru transmitere de mesaje;
 • Foaia de parcurs se poate genera instantaneu pentru diferite intervale de timp ce include toate datele privind activitatea autovehiculului;
 • Se pot genera rapoarte complexe, iar acestea se pot exporta in diferite forme de fisiere usor de prelucrat, ca de exemplu cele in Excel.

Daca doresti sa economisesti timp pretios si bani o poti face prin achizitionarea unui sistem de monitorizare pentru flota auto. Cumparand un astfel de sistem de monitorizare vei avea mereu controlul pozitiei autovehiculelor si a soferilor si vei fi mereu la curent cu tot ce se intampla cu fiecare masina din parcul tau auto.

Sistemele de monitorizare au deja un pret foarte atractiv si sunt eficiente, dovada fiind numarul in crestere al firmelor care apeleaza la aceasta metoda de eficientizare a flotei auto.

Apeland la sistemele de monitorizare a flotei auto oferite de catre firma Commander System vei beneficia si tu de toate avantajele acestei inovatii in domeniu. In plus, specialistii Commander System te vor ajuta sa  alegi  sistemul care sa corespunda cerintelor si nevoilor tale.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Deși există încă interes pentru criptomonede, doar o persoană din zece înțelege cum funcționează acestea

Un nou studiu Kaspersky arată că insuficienta înțelegere și lipsa încrederii îi țin pe oameni departe de criptomonede. Raportul Kaspersky, Teritoriu necunoscut: de ce există reticență în privința utilizării criptomonedelor, dezvăluie că, dacă 29% dintre respondenți au câteva cunoștințe despre criptomonede și există cerere din partea multora pentru ac...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Alocarea task-urilor specifice dezvoltării de produse și etichete noi într-un sistem de digitalizare al proceselor crește productivitatea echipelor

Dezvoltarea unui produs nou și a unei noi etichete aduc provocări legate de volumul mare de informații și confirmări inter-departamentale din companie, transmise prin telefon sau email, ceea ce determină întârzieri sau pierderea unor elemente importane din vedere, lipsa de flexibilitate și transparență.

Citește articolul arrow_forward
Softlead

NETOPIA Payments și ContentSpeed au lansat o campanie de digitalizare pentru comercianții care vor să-și deschidă rapid un magazin online complet funcțional

NETOPIA Payments, cel mai utilizat procesator de plăți electronice din România, în parteneriat cu ContentSpeed, agenție de eCommerce full service, au lansat o campanie de digitalizare în sprijinul comercianților care, în contextul economic actual, vor să deschidă rapid un nou canal de vânzare în mediul online.

Citește articolul arrow_forward