Commander Systems iti monitorizeaza si eficientizeaza flota auto

07 martie 2014

Sistemul de monitorizare al unei flote auto iti pune la dispozitie posibilitatea de a gestiona si a supraveghea parcul auto in timp real. Toata treaba se realizeaza online, pe baza unei interfete accesibila cu ajutorul internetului.

Sistemul de monitorizare al unei flote auto iti pune la dispozitie posibilitatea de a gestiona si a supraveghea parcul auto in timp real. Toata treaba se realizeaza online, pe baza unei interfete accesibila cu ajutorul internetului.

Datele obtinute prin intermediul dispozitivelor GPS iti vor da informatii ce pot fi transpuse in rapoarte sau avertizari, oferindu-ti un control adecvat si o urmarire detaliata asupra flotei auto. Cu ajutorul acestui sistem pot fi depistate neregulile si comportamentul neprofesionist al soferilor, dar si incidentele precum furturile auto.

De unde iti poti procura si tu un astfel de sistem? De la Commander Systems, o firma ce-ti pune la dispozitie sisteme avansate de monitorizare a flotei auto, totul la  un pret deosebit de avantajos.

Topul avantajelor unui sistem de monitorizare vehicule de la Commander Systems

Prin utilizarea sistemului de monitorizare a flotei auto se reduc seminificativ cheltuielile generate de parcul auto, se poate optimiza gradul de utilizare al vehiculelor, iar in acest mod vei dobandi un grad ridicat de rentabilitate pe activitati ce implica distributie sau diverse alte transporturi.

Avantajele utilizarii sistemului de monitorizare auto:

 • Reducerea semnificativa a consumului de combustibil datorita eficientizarii utilizarii autovehiculului;
 • Avertizare in cazul depasirii vitezei sau a timpului de stationare intr-un punct de interes;
 • Consumul redus al acumulatorului masinii datorita intrarii in stand-by a echipamentului GPS, in cazul stationarii;
 • Previne furtul autovechiculelor prin blocarea motorului;
 • Te ajuta sa tii evidenta exacta a kilometrilor efectuati;
 • Te ajuta la refacerea exacta a traseelor efectuate in cazul lipsei semnal GSM, datorita memoriei interne a GPS-ului;
 • Poate efectua verificarea starii de motor, daca este pornit sau oprit;
 • Iti ofera posibilitatea reducerii politei de asigurare CASCO;
 • Poate fi prevazut cu buton de panica;
 • Ofera posibilitatea verificarii starii contactelor de usa, daca sunt  inchise sau deschise;
 • Facilitate de montare de senzori pentru masurarea nivelului de combustibil;
 • Se poate efectua o urmarire audio a habitaclului auto;
 • Facilitate de montare de senzori de temperatura;
 • Se poate dota si cu terminal mobil de date pentru comunicatii bidirectionale prin mesaje sau audio;
 • Poate fi instalat un afisaj electronic pentru transmitere de mesaje;
 • Foaia de parcurs se poate genera instantaneu pentru diferite intervale de timp ce include toate datele privind activitatea autovehiculului;
 • Se pot genera rapoarte complexe, iar acestea se pot exporta in diferite forme de fisiere usor de prelucrat, ca de exemplu cele in Excel.

Daca doresti sa economisesti timp pretios si bani o poti face prin achizitionarea unui sistem de monitorizare pentru flota auto. Cumparand un astfel de sistem de monitorizare vei avea mereu controlul pozitiei autovehiculelor si a soferilor si vei fi mereu la curent cu tot ce se intampla cu fiecare masina din parcul tau auto.

Sistemele de monitorizare au deja un pret foarte atractiv si sunt eficiente, dovada fiind numarul in crestere al firmelor care apeleaza la aceasta metoda de eficientizare a flotei auto.

Apeland la sistemele de monitorizare a flotei auto oferite de catre firma Commander System vei beneficia si tu de toate avantajele acestei inovatii in domeniu. In plus, specialistii Commander System te vor ajuta sa  alegi  sistemul care sa corespunda cerintelor si nevoilor tale.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

SAP Business One 10. Lista completă a noilor funcţionalităţi

SAP Business One 10, cea mai nouă versiune a suitei de management SAP pentru companiile mari şi mijlocii, este acum disponibilă atât pentru upgrade cât şi pentru proiecte noi. SAP aduce constant îmbunătățiri soluţiilor de business, însă, în cazul SAP Business One versiunea 10, saltul este mai mare decât de obicei. ...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

10 aplicații software recomandate companiilor sub 30 de angajați, pentru o digitalizare rapidă în perioade dificile

Dinamica impusă de contextul ultimelor luni a dus la repoziționări rapide și la gândirea unor strategii adaptate fiecărui business în parte. Restaurantele au deschis lista comenzilor online, buticurile au început comercializarea voucherelor, magazinele online au crescut gama de produse, au introdus campanii de reduceri, iar companiile de producție încep să investeasc...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

TotalSoft investește 300.000 de Euro într-o aplicație de HR

TotalSoft, unul dintre cei mai importanți furnizori de sisteme informatice de business din Europa Centrală și de Est, lansează o nouă soluție de tip HR reporting as a Service (în regim SaaS). Investiția în noul serviciu de raportare se ridică până în prezent la 300.000 de euro, urmând a crește în viitor pentru a sprijini companiile în obținerea ...

Citește articolul arrow_forward