Descriere

Cloud SOFT este o companie de software, cu capital integral românesc, care oferă soluții de software la comandă, consultanță, training, outsourcing și servicii în domeniul aplicațiilor web. Serviciile oferite se bazează pe tehnologii dezvoltate cu ajutorul platformelor web, aplicațiilor desktop și destinate dispozitivelor mobile.

Principiile care caracterizează soluțiile oferite de compania noastră au ca model de business sincronizarea, colaborarea și integrarea eficientă a dezvoltărilor noastre cu solicitările clienților, cu efort minim și eficiență maximă.

Soluțiile proprii sau cele solicitate de client integrează diverse tipuri de servicii, folosind elemente de Cloud Computing.

Echipa Cloud SOFT este specializată, entuziastă si pregătită să colaboreze, să se integreze în cadrul altor echipe. Flexibilitatea și deschiderea față de client oferă dinamicitate echipei, împreună cu diversitatea de specializări pe care specialiștii noștri o au.

Competențele echipei Cloud SOFT privind tehnologii, platforme, framework-uri sau tool-uri de dezvoltare acoperă o gamă largă de produse şi sunt certificate de companii cu recunoaștere internațională: Oracle, IBM, UiPath, Kofax, Chronoscan.

Echipa noastră asigură dezvoltarea de produse sau componente de produse software, web-based, care gestionează activităţi de business, procese de analiză a datelor, esantionari, validări, gestionare documente, procese bazate pe fluxuri informationale și automatizare de procese.

Aplicaţiile au un înalt grad de securitate a datelor, asigurară portabilitatea şi accesul partajat la resurse. Asigurăm în cadrul acestor categorii de aplicaţii integrarea cu aplicațiile clientului.

Aplicațiile companiei CLOUD SOFT

Cere un demo

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!