Descriere

O echipă unită, cu peste douăzeci de ani de experiență corporate. Opt ani sub același brand, Business Apps.

Mereu conectați și activi în raport cu evoluția piețelor suntem anticipativi și atenți la nevoile clienților noștri. Asigurăm astfel companiilor din portofoliul nostru capacitatea de a ține pasul și de a se adapta la schimbări și la noile paradigme.

Ce oferim:

• Servicii si produse digitale adaptate si integrate la cerințele clienților noștri
• Analiză business, management de proiect, integrări de sisteme, documentație specifică: arhitectura sistemelor, specificații tehnice și funcționale
• Dezvoltare si implementare de soluții complexe in diverse arii de business: resurse umane, financiar, supply chain, operațiuni comerciale, facilitați de producție și controlul calității

De ce Business Apps?

• Obțineți soluții originale, personalizate, create sau adaptate special pentru compania dvs. (satisfacția clienților noștri înseamnă parteneriate pe termen lung)
• Beneficiați de rezultate rapide lucrând cu o echipă care livrează în termeni asumați (pentru că înțelegem cât de valoros este timpul în business)
• Dezvoltați un parteneriat de încredere construit pe experiența și abilitățile noastre de a rezolva problemele și provocările proceselor complexe de business.

Aplicațiile companiei Business Apps

Cere un demo

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Noutăți de la Business Apps

Cum a ajutat o aplicație de HR la automatizarea și simplificarea pontajului pentru o companie farmaceutică de top?

Care sunt importanța și impactul utilizării aplicației Work-FACT privind automatizarea și simplificarea procesului de pontaj, aplicație utilizată în cadrul Grupul de companii Zentiva, entitate aflată în topul primelor 3 companii farmaceutice din România?

Citește tot

Cât costă o aplicație software pentru resurse umane și de ce este utilă?

Work-FACT este o aplicație originală, adaptabilă, ce reprezintă soluția necesară companiilor pentru automatizarea și simplificarea pontajului angajaților și a proceselor complexe care derivă din acesta. Provocări reale transformate într-o experiență ușoară, prietenoasă, integrantă și totodată transparentă în relațiile dintre angajați, management și resurse umane. 

Citește tot