Despre UnivTest Reader Home

UnivTest Reader Home este o aplicatie suport, destinata exclusiv deschiderii si tiparirii testelor rezolvate. Principalul rol al acestei aplicatii este acela de a oferi accesul imediat in continutul testelor rezolvate, corectate si notate, asigurandu-se astfel transparenta corectarii acestora si posibilitatea transmiterii informatiilor catre persoane interesate, implicate sau neimplicate direct in procesul educational (de exemplu parintii elevilor tastati).
Totodata, prin aplicatia UnivTest Reader Home se pot recupera ulterior (tipari si/sau salva in format grafic) si diplomele de merit eliberate de aplicatia UnivTest Evaluator pentru rezolvarea corecta a testelor, in situatiile in care elevii testati nu le-au primit imediat dupa rezolvare.
Aplicatia, ca si celelalte componente ale platformei UnivTest, este avizata de Ministerul Educatiei si Cercetarii.

General rating
Ușurința în utilizare
0/5
Funcționalități
0/5
Suport tehnic
0/5
Raport calitate / preț
0/5

Solicită un demo pentru UnivTest Reader Home

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Recenzii

Părerea ta contează!

Ne dorim să creștem industria IT&C din România, iar acest lucru nu poate fi posibil decât printr-un sistem transparent de evaluare.
Vă rugăm să adăugați un review pentru produsul UnivTest Reader Home completând câmpurile de mai jos. Toate informațiile de contact sunt utilizate doar pentru validarea feedback-ului și nu vor fi publicate!