Despre Soluții software juridic

Nevoia de validare din punct de vedere legislativ a pașilor pe care îi urmați în propria activitate este foarte importantă în orice domeniu. La distanță de câteva secunde, puteți consulta o suită de module interconectate, esențiale, care vă vor ajuta să vă eficientizați timpul. Consultarea documentelor legislative, permanent actualizate, într-o formă corectă și ușor de urmărit, a jurisprudenței atât de utile în studierea soluțiilor anterior pronunțate, corespondența între cele mai importante acte normative, cât și monitorizarea modificărilor apărute asupra actelor, dosarelor din justiție sau a firmelor pe care le urmăriți, garanția urmării unei proceduri de achiziție fără cusur, opțiunile de filtrare avansate, vă vor menține informat prin utilizarea unei interfețe intuitive și ușor de utilizat. Vă putem ajuta să evoluați, iar dinamica realizării atribuțiilor zilnice să se imbunătățească exponențial!

Evaluare generală
Ușurința în utilizare
0/5
Funcționalități
0/5
Suport tehnic
0/5
Raport calitate / preț
0/5
Modalitate de accesare
  • Instalare pe calculator/server - Windows
Modalitate de licențiere
  • SaaS
Sistem de operare
  • Windows
Accesare de pe dispozitive mobile
  • Prin browser
Instruire
  • Curs
Demo/trial
  • Demo în cadrul unei prezentări

Solicită un demo pentru Soluții software juridic

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Recenzii

Părerea ta contează!

Ne dorim să creștem industria IT&C din România, iar acest lucru nu poate fi posibil decât printr-un sistem transparent de evaluare.
Vă rugăm să adăugați un review pentru aplicația Soluții software juridic completând câmpurile de mai jos. Toate informațiile de contact sunt utilizate doar pentru validarea feedback-ului și nu vor fi publicate!