Despre IntraLegis

Este varianta a sistemului de consultare legislativa LEGIS ce se adreseaza firmelor mari, cu numar mare si foarte mare de utilizatori sau oricarei entitati care are infrastructura informatica structurata in jurul unei retele de tip intranet.

O alta destinatie potrivita a acestei versiuni de LEGIS este pentru organizatiile care au multiple puncte de lucru aflate la distanta unele de altele si care sunt legate intre ele prin conexiuni nu foarte performante sau cele care au o infrastructura eterogena din punct de vederea al retelisticii (multiple retele locale care nu neaparat converg intr-o structura centralizata. O caracteristica importanta a acestei aplicatii este usurinta in exploatare: instalarea si mentenata se face doar la nivel de server, calculatoarele client nu necesita nici un software special instalat pentru a utiliza aplicatia – este necesar doar un browser web si o legatura TCP/IP la unul din serverele pe care este instalata aplicatia.

In cazul aplicatiei INTRALEGIS - legaturile intre acte sunt evidentiate prin hyperlink-uri ceea ce permite o navigare usoara. De asemenea fiecare act contine o fisa in care sunt evidentiate toate actele care modifica sau sunt modificate de acel act, putandu-se afisa in paralel continutul a doua acte intre care exista o anumita legatura.

Avantajul major al acestei aplicatii este faptul ca se instaleaza si se întretine foarte usor: singurul loc in care se intervine este serverul de web întrucât nu necesita un program client specializat (orice calculator care ruleaza Windows 95/98/Me/NT/2000 contine Internet Explorer). Evident ca folosind tehnologii Web ruleaza pe retea TCP/IP.
Aplicatia se preteaza in special pentru retele VPN, WAN, care au un server de tip LINUX

Avand în vedere ca aplicatia a fost proiectata pentru Internet, traficul între server si client este scazut, permitând astfel lucru pe legaturi de viteza mica.

Tipul licentei oferite: retea cu numar limitat de clienti sau cu numar nelimitat.

  • Aplicatia se va instala pe un server central la care se pot conecta un numar limitat sau nelimitat de clienti (in functie de tipul licentei) . Accesul la server va fi permis de la orice locatie a clientului ;
  • Fiecare client sau grup de clienti (in cazul folosirii unor servicii de tip proxy, masquerade, etc) este identificat prin adresa IP. În mod standard, informatiile legate de activitatea clientilor sunt cele oferite de serverul de web, dar la cerere se pot crea fisiere de log speciale care sa contina informatiile oferite de client;
  • In cazul in care infrastructura de comunicatii nu permite accesul la serverul central de catre locatiile din tara la o viteza care sa permita o utilizare normala a aplicatiei, la cerere, se va face replicarea bazelor de date pe servere regionale sau locale. Aceste servere vor contine atat actele oficiale cat si acetele interne ale institutiei dumneavoastra. Actualizarea bazelor de date se va face pe serverul central, cele locale urmand a se actualiza automat de pe serverul central. In cazul in care nu exista o legatura de retea intre serverul local si cel central se va putea face actualizarea manual, de catre personalul autorizat.
General rating
Ușurința în utilizare
0/5
Funcționalități
0/5
Suport tehnic
0/5
Raport calitate / preț
0/5

Solicită un demo pentru IntraLegis

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Recenzii

Părerea ta contează!

Ne dorim să creștem industria IT&C din România, iar acest lucru nu poate fi posibil decât printr-un sistem transparent de evaluare.
Vă rugăm să adăugați un review pentru produsul IntraLegis completând câmpurile de mai jos. Toate informațiile de contact sunt utilizate doar pentru validarea feedback-ului și nu vor fi publicate!