Părerea ta contează!

Ne dorim să creștem industria IT&C din România, iar acest lucru nu poate fi posibil decât printr-un sistem transparent de evaluare.

Vă rugăm să adăugați un review pentru aplicația Soluții software juridic completând câmpurile de mai jos. Toate informațiile de contact sunt utilizate doar pentru validarea feedback-ului și nu vor fi publicate!

Ușurința în utilizare

Funcționalități

Suport tehnic

Raport calitate / preț


Cât de probabil este să recomanzi această aplicație unui prieten sau coleg?

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Slab

Ridicat

Adaugă un titlu relevant pentru review.

Societatea De Servicii Informatice-ctce-bacau Srl

CTCE se concentrează pe dezvoltarea de soluții software care să sprijine productivitatea utilizatorilor și să definească o nouă dimensiune a calității în implementarea de software personalizat, consultanță și servicii IT.Deschiderea noastră către adoptarea de tehnologii menite dezvoltării de ultimă generație, stabile, scalabile și ușor de întreținut, ne califică în topul specialistilor în domeniu. În completare, experiența solidă, de peste 50 de ani ne-a familiarizat cu provocările pe care le presupune întreg fluxul de realizare a produselor software.Ne putem imagina o societate făra legi sau tehnologie?Este lesne de înțeles că inovațiile din domeniul tehnologiei ne îmbunătățesc existența iar legislația îi asigură echitatea. Soluțiile noastre vă ajută să fiți la curent cu ultimele apariții legislative, să gestionați din punct de vedere economic instituția pe care o conduceți sau afacerea pe care o dețineți, să devenți vizibil online prin realizarea de site-uri web, etc.