Despre Simplio3D

Simplio3D este un configurator de produse ușor de implementat care oferă posibilitatea de a instala rapid un instrument interactiv de vizualizare si cotatie pentru introducerea vizitatorilor site-ului intr-o interactiune cu o versiune 3D a unui produs personalizat.

Configuratorul poate suporta o gama larga de produse, aplicatiile cele mai des intalnite se regasesc in: industria auto respectiv configurarea automobilelor, personalizarea gadget-urilor electronice, in industria de design interior si exterior, bijuterii, articole de moda la comanda si multe alte produse ce pot fi personalizate.

Instalarea standard se face prin incastrare iFrame sau Pop-Up window insa la cerere se pot face integrari mai complexe cu platforme de eCommerce, CRM, ERP, aplicatii dedicate pentru device-uri mobile, etc.

Evaluare generală
Ușurința în utilizare
0/5
Funcționalități
0/5
Suport tehnic
0/5
Raport calitate / preț
0/5
Principalele funcționalități pentru eCommerce
  • Versiuni multiple pentru fiecare produs
Modalitate de accesare
  • Cloud, SaaS, Web
Modalitate de licențiere
  • SaaS
Accesare de pe dispozitive mobile
  • Prin browser
Integrare cu alte sisteme
  • Da, prin dezvoltare la cerere
Instruire
  • Prin intermediul documentației
Suport tehnic
  • În intervalul orelor lucrătoare

Solicită un demo pentru Simplio3D

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Recenzii

Părerea ta contează!

Ne dorim să creștem industria IT&C din România, iar acest lucru nu poate fi posibil decât printr-un sistem transparent de evaluare.
Vă rugăm să adăugați un review pentru aplicația Simplio3D completând câmpurile de mai jos. Toate informațiile de contact sunt utilizate doar pentru validarea feedback-ului și nu vor fi publicate!