Părerea ta contează!

Ne dorim să creștem industria IT&C din România, iar acest lucru nu poate fi posibil decât printr-un sistem transparent de evaluare.

Vă rugăm să adăugați un review pentru aplicația COMET RIS PACS LIS CIS STOMA completând câmpurile de mai jos. Toate informațiile de contact sunt utilizate doar pentru validarea feedback-ului și nu vor fi publicate!

Ușurința în utilizare

Funcționalități

Suport tehnic

Raport calitate / preț


Cât de probabil este să recomanzi această aplicație unui prieten sau coleg?

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Slab

Ridicat

Adaugă un titlu relevant pentru review.

COMET

O echipa de tineri programatori si medici care vor sa ajute la digitalizare. Am inceput in 2016 cu partea de Stomatologie, in 2017 cu partea de Paraclinice, in 2019 am dezvoltat partea de Clinice iar in 2020 partea de Laborator. Cautati o solutie de eficientizare si digitalizare a cabinetului sau a clinicii dumneavoastra? Comet este un partener de inalta calitate care ofera solutii inovatoare pentru dumneavoastra. Comet este o aplicatie in Cloud oferita ca SaaS (Software as a service). Aplicatia Comet este o solutie all-in-one pentru Paraclinice, Clinice, Laborator si Stomatologie, schimbarea intre ele facandu-se foarte rapid. Toate cele patru ramuri medicale impart baza de date in: pacienti, plati si facturi astfel incat receptia poate inregistra un pacient in oricare din ele, ulterior un medic are acces la tot istoricul pacientului din clinica. Avem grija si de cum au acces pacientii la datele lor, pentru ca si noi am fost la randul nostru pacienti, asa ca oferim acces online la istoric iar printr-un simplu SMS sau click de buton stergem automat si instant datele de contact cum ar fi Telefon si Email.