Despre HubStore

HubStore este o platformă software distribuită în cloud care realizează interconectarea oricărui canal de vânzări (magazin online, marketplace) cu platforme ERP sau WMS, platforme B2B ale furnizorilor, transportatorilor şi centrelorde distribuţie.

Automatizează şi eficientizează procesul de vânzare, sub aspectul costurilor, al vitezei de procesare, securităţii datelor şi uşurinţei în utilizare.

HubStore rezolvă problema normalizării documentării produselor în funcţie de categorii, caracteristici şi tipuri de familii de produse şi asigură sincronizarea acestora între platformele conectate.

Interconectarea între diferitele platforme ale unui ecosistem e-Commerce pentru transmiterea automată a informaţiilor este asigurată în HubStore prin integrarea unorAPI-uri standard sau create.

HubStore preia comenzile de la diverse canale de vânzări (magazine online, marketplace-uri) şi le transmite către platformele de livrare (ERP, sisteme de gestiune a depozitelor, platforme B2B ale Furnizorilor sau ale centrelor de distribuţie). Folosind un mecanism degestiune tranzacţie de tip "two-stage commit" - tranzacţia se consideră realizată numai în momentul în care toate părţi le implicate (Furnizor/ magazin online/curier/etc.) au acceptat operaţiunile.

 

Aplicaţia permite furnizorilor realizarea de oferte personalizate către fiecare canal de vânzări, iar acestea pot fi preluate automat din propriile platforme (ERP, WMS, alte magazineonline)sau surse de date(CSV,Excel,baze de date SQL).

Conectori disponibili, care pot fi reutilizaţi/adaptaţi: eMAG Marketplace, Magento, CDMS, Baze de date SQL.Orice nou conector se implementează facil, la cerere.

Fiind o soluţie în cloud, HubStore scalează automat în funcţie de încărcare, pe diverse centre de date, cu sincronizarea bazelor de date între locaţii şi furnizori de cloud diferiţi (Amazon, VMware, OpenStack,etc.).

 

Evaluare generală
Ușurința în utilizare
0/5
Funcționalități
0/5
Suport tehnic
0/5
Raport calitate / preț
0/5
Sistem de operare
 • Windows
 • Ubuntu
 • MacOS
 • CentOS
 • Redhat
Accesare de pe dispozitive mobile
 • Prin browser
 • Prin aplicație dedicată pentru iOS
 • Prin aplicație dedicată pentru Android
 • Prin aplicație dedicată pentru Windows Mobile
Integrare cu alte sisteme
 • Da, prin standarde
Suport tehnic
 • Permanent (24/7)

Solicită un demo pentru HubStore

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Recenzii

Părerea ta contează!

Ne dorim să creștem industria IT&C din România, iar acest lucru nu poate fi posibil decât printr-un sistem transparent de evaluare.
Vă rugăm să adăugați un review pentru aplicația HubStore completând câmpurile de mai jos. Toate informațiile de contact sunt utilizate doar pentru validarea feedback-ului și nu vor fi publicate!