Softlead 30k - Crește vizibilitatea aplicației tale software!

10 septembrie 2021

Softlead lansează o campanie de accelerare a expunerii companiilor de IT din România, prin care oferă vizibilitate personalizată aplicațiilor software și serviciilor pe care le dețin în portofoliu vendorii IT.

Softlead 30k - Crește vizibilitatea aplicației tale software!

După implementarea proiectului pilot More business, more leads, Softlead lansează campania #Softlead30k, ce aduce un plus de vizibilitate companiilor, aplicațiilor și serviciilor software. Campania este disponibilă în perioada 1 septembrie - 22 octombrie (implementarea începând oricând în perioada 1 septembrie - 10 noiembrie) și include expunere în următoarele canale:

  • www.softlead.ro  (listare gratuită companie IT și o aplicație/un serviciu software)
  • Acces la baze de date de peste 10.000 de prospecți care au solicitat, achiziționat și implementat aplicații software prin Softlead (printr-un insert în Newsletter-ul Softlead)
  • Posibilitatea de a publica un articol/studiu de caz în platformă
  • Campanii de awareness și de lead generation targetate, în Social Media 
  • Toate lead-urile captate prin campanii sunt trimise gratuit vendorului (în măsura în care profilul clientului este potrivit celui de buyer persona introdus pe Softlead.ro de compania IT).  

La finalul campaniei, clientul va primi un raport cu performanțele campaniei și un set de recomandări de marketing și de sales. 

Targetul vizat pentru fiecare vendor este de 30.000 de potențiați clienți (redat prin canalele menționate mai sus). 

Pachetul de beneficii poate fi folosit timp de 30 de zile de la data semnării contractului. Costul este de 470 Euro + TVA. 

Super cool bonus! Companiile IT care aleg acest pachet, vor beneficia de acces la eBook-ul 30 de idei despre cum poți transforma rapid un LEAD în CLIENT! 

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!