Zyxel simplifică gestionarea licențelor cu noua platformă Circle

04 mai 2021

MSP (Managed Services Providers), VAR (Valued Added Reselers) și revânzătorii pot acum să economisească timp și să obțină venituri recurente printr-o nouă platformă centralizată de gestionare a licențierii și a abonamentelor pentru soluțiile Zyxel.

Zyxel simplifică gestionarea licențelor cu noua platformă Circle

Zyxel  Networks, lider în furnizarea de soluții sigure, bazate pe IA și cloud pentru acasă și afaceri, a prezentat astăzi Circle, o nouă platformă de licențiere și abonament pentru partenerii din canalul de distribuție. Platforma reunește gestionarea activelor, gestionarea conturilor și funcțiilor de comerț electronic într-un singur loc, cu o experiență de utilizare simplificată.

Cu MSP-uri, VAR-uri și revânzători care trebuie să administreze mai multe soluții Zyxel  disponibile în mai multe site-uri, Circle oferă management centralizat și vizibilitate asupra abonamentelor disponibile și a reînnoirilor acestora. Acest lucru este vital pentru a ajuta partenerii nu numai să-și mențină veniturile, ci să ofere noi oportunități și să îmbunătățească relația cu clienții.

Tot ceea aveți nevoie este disponibil într-un singur loc

Creată cu gândul la streamlining, Circle este o platformă centralizată care permite partenerilor canalului Zyxel să beneficieze de un tablou de bord complet. Capacitatea de a vizualiza rapoarte pentru informații despre dispozitiv, licență și facturare, face platforma extrem de valoroasă în gestionarea eficientă a conturilor. Pentru revânzători, Circle face la fel de simplu să găsească toate licențele Zyxel disponibile în magazinul central de licențe, permițându-le să îndeplinească nevoile clienților într-un mod eficient.

Utilizatorii pot, de asemenea, să importe, să înregistreze sau să sincronizeze dispozitive din conturile MyZyxel  existente. În plus, există posibilitatea de a grupa dispozitivele clienților împreună și să obțină o imagine de ansamblu clară asupra abonamentelor și reînnoirilor pe mai multe site-uri, pentru o vizibilitate îmbunătățită și luarea rapidă a deciziilor.

Economisirea timpului și apropierea partenerilor

Circle prezintă, de asemenea, utilizatorilor un nou tablou de bord pentru a simplifica procesul de gestionare a licențelor. Acum, partenerii canalului de distribuție pot  gestiona totul într-un singur loc, economisind timp și permițându-le să se concentreze pe construirea relațiilor și pe furnizarea de servicii mai bune pentru clienții lor cu mai puțin efort.

Reînnoiri fără probleme și opțiuni flexibile de plată

Partenerii au acum posibilitatea de a "auto-activa" servicii bulk, înlocuind nevoia de activare manuală pe fiecare dispozitiv. Ei vor putea selecta mai multe dispozitive pentru a reînnoi și activa online datele pentru grupul* de dispozitive, având și posibilitatea de a identifica rapid serviciile de care au nevoie. Opțiunile de plată sunt, de asemenea, mai flexibile, deoarece utilizatorii pot plăti acum online cu prețurile existente pe nivel de partener direct prin Circle. Alternativ, ei pot plăti offline în conformitate cu contractul lor actual.

"Este de necontestat faptul că Covid-19 a accelerat digitalizarea și investițiile în inovare,  studiile Gartner stabilind că peste 70% dintre companii și-au sporit inițiativele de afaceri digitale din cauza pandemiei", dl.  Inchen  Lin, AVP  de la Zyxel's Intelligence Cloud Center.
"Am construit Circle pentru a sprijini partenerii noștri, deoarece gestionează această creștere a investițiilor în tehnologie și caută să profite de noile oportunități. Abordarea noastră complet digitalizată permite partenerilor să gestioneze licențele și abonamentele cu mai multă eficiență și în mai puțin timp. "

Circle acceptă în prezent dispozitivele și serviciile de securitate ale Zyxel, alte dispozitive și servicii Zyxel urmând să fie adăugate în versiunile viitoare.

*Facilitate disponibilă din iunie 2021.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Kaspersky prezintă o soluție cloud creată pentru a contracara trișatul în domeniul eSports

Kaspersky a făcut primul pas în protejarea fair play-ului în domeniul eSports: compania a introdus o versiune beta a noii sale soluții Kaspersky Anti-Cheat pentru a ajuta organizatorii să combată trișorii. Cu această nouă ofertă cloud, Kaspersky detectează în timp real tentativele de a trișa și furnizează rapoarte automate clientului, care poate apoi să ia o decizie ...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

SAP Business One HANA, tranzacţional şi analitic într-o singură platformă

Dacă aveţi în plan implementarea SAP Business One, trebuie să decideţi ce versiune a sistemului ERP alegeţi. În funcţie de tipul bazei de date, aveţi două opţiuni: SAP Business One pentru Microsoft SQL (baza de date relaţională standard) sau SAP Business One pentru SAP HANA (baza de date pe tehnologie in-memory computing). 

Citește articolul arrow_forward
Softlead

De ce e nevoie de normarea industriei de robotică?

Era digitală înseamnă, printre multe altele, şi automatizarea extinsă a proceselor robotice (RPA). Tehnologia scuteşte oamenii de efectuarea unor ore nenumărate de sarcini repetitive şi secvenţiale, fără o mare valoare adăugată. Însă aceşti “boţi” care definesc automatizarea nu înseamnă şi scutirea de existenţa unor ameninţări de natură informatic...

Citește articolul arrow_forward