Zitec lansează soluția Culture Insights prin Mirro.io, ce ajută companiile să înțeleagă și să modeleze cultura organizațională

17 Oct 2022

Compania românească de software Zitec a lansat  funcționalitatea  Culture Insights. Aceasta se găsește pe platforma proprie SaaS Mirro.io, destinată managementului performanței. Culture Insights este un instrument complet pentru date și raportări, gândit pentru companiile vizionare și inovatoare, care vor să înțeleagă mai bine și să dezvolte cultura organizațională, dar și interacțiunile între angajați.

Zitec lansează soluția Culture Insights prin Mirro.io, ce ajută companiile să înțeleagă și să modeleze cultura organizațională

Culture Insights pune la dispoziție diagrame complexe, dar ușor de înțeles, care analizează toate aspectele culturii dintr-o companie, făcând informațiile tangibile și ușor de accesat. Liderii au astfel capabilitatea de a identifica zonele deficitare din cultura și valorile companiei sau din rezultatele de afaceri, având apoi posibilitatea de a face pași concreți pentru rezolvarea lor.

Culture Insights este o unealtă avansată și simultan, facilă, pentru directori C-level, lideri ai departamentelor de resurse umane, dar și manageri care sunt responsabili cu luarea de decizii informate ce duc la rezultate concrete în business. Rapoartele generate de Mirro oferă susținere în evoluția companiei, prin contribuția la dezvoltarea unei culturi organizaționale puternice,  menținerea unei rate de retenție ridicate în rândul angajaților, dar și prin creșterea ratei de engagement.

”Funcționalitatea Culture Insights, disponibilă în Mirro.io, va contribui pozitiv în orice mediu de lucru modern, oferind liderilor un sprijin pentru a crește performanța companiei și relevând regulile nescrise care stau la baza interacțiunilor dintre membrii echipei. Directorii care vor să facă un pas important în ceea ce privește înțelegerea și schimbarea în mai bine a culturii companiei lor vor găsi un partener ideal în Mirro.io”, afirmă Simona Lăpușan, fondator și CEO al Mirro.io și co-fondator și COO al Zitec.

Datele introduse în platforma Culture Insights cuprind valori ale companiei, rezultate ale afacerii, interacțiuni ale angajaților, feedback și recunoaștere publică. Prin dezvoltarea unei interfețe complete privind cultura companiei, funcționalitatea este pregătită să ajute directorii cu seturi de date pe care nu le-au mai putut obține niciodată până acum.

Liderii orientați către progres susțin ideea că una dintre marile provocări pe care le întâmpină este dezvoltarea unei culturi organizaționale sănătoase. Eforturile depuse sunt din ce în ce mai mari, în contextul în care multe companii au adoptat lucrul exclusiv remote sau programe hibrid. Pentru a ajuta directorii să pună bazele culturii organizaționale dar și pentru a îmbunătăți experiența angajaților, Mirro.io se poziționează ca o soluție culture-as-a-service, prin lansarea Culture Insights.

Alături de Culture Insights, Mirro.io oferă liderilor acces și la date despre timpul de lucru, salarii și echipă astfel încât să poată lua decizii informate referitoare la business.

Despre Mirro.io

Mirro.io, o solutie creată de Zitec, ajută companiile să-și dezvolte o cultură bazată pe transparență, în care oamenii performanți rămân alături de companie pentru mai mult timp. Mai ales în aceste timpuri de distanțare socială și muncă hibridă, Mirro ajută organizațiile să țină oamenii implicați și aliniați la obiectivele companiei, fiind participanți activi în viața companiei. Mirro automatizează și eficientizează procesele de administrare a resurselor umane - concedii, contracte, documente - ajutând companiile să își folosească mai eficient resursele interne.

Companii inovatoare, precum Tazz, Hochland, Transylvania College, 2Performant sau Accace folosesc Mirro.io pentru a-și susține echipele și pentru a dezvolta relații sănătoase și solide în cadrul locurilor de muncă.

Lider pe piața IT & Digital Marketing din România, cu birouri în București și Brașov, Zitec este specializată în dezvoltarea de soluții de afaceri, servicii și produse tehnologice personalizate, aplicații mobile, blockchain, precum și servicii de digital marketing.

Zitec este una dintre puținele companii românesti certificată Google Cloud Premier Partner, Microsoft Application Development, Microsoft Gold Cloud Platform, Amazon AWS Technology Partner și furnizor al platformei de soluții eCommerce în cloud VTEX, precum și Adobe Solution Bronze Partner.

Cele 650+ de proiecte implementate în peste 20 de țări pentru clienți din domeniul turismului, sănătății, finanțelor, educației, lifestyle, distribuție sau comerț electronic atestă experiența Zitec în toate industriile, cu diferite modele de business, pe tehnologii și platforme variate. 

Servicii integrate: 

 • Audit și consultanță
 • Soluții software
 • Dezvoltare de aplicații mobile
 • Quality assurance
 • Soluții blockchain
 • DevOps
 • Securitate și protecția datelor
 • Digital marketing
 • UI/UX design
 • Soluții eCommerce 
 • Mentenanță Magento, WordPress, Symfony
 • Servicii Cloud
 • Consultanță în fonduri de inovare

Între clienții locali ai companiei se numără PayU, Sameday, Flanco, eMAG, Arctic, Paravion sau 7card.

Printre clienții internaționali putem număra ST.com, Pegasus Legal Funding, Roche, The Wine Society sau The Fundworks.

Află mai multe

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Cum să extragi date din diverse tipuri de documente?

Connections integrează pentru prima dată AI într-unul dintre produsele sale: IDScanner pentru orice tip de documente

Citește articolul
Softlead

Top 10 tipuri de aplicații software utile companiilor de producție de materiale de construcții din România

În România, conform platformei de date financiare Termene.ro, sunt peste 58.000 de companii de producție, cele mai multe dintre acestea fiind companii mici și medii.

Citește articolul