WIZPRO: ERP-ul preferat de companiile românești de producție

16 mai 2022

La Wizrom, avem experiența si flexibilitatea să înțelegem specificul fiecărei companii din industria de manufacturing și să asigurăm transparența proceselor de producție, pentru o execuție personalizată și o automatizare de succes.

WIZPRO: ERP-ul preferat de companiile românești de producție

Mai mult, profesioniștii Wizrom au implementat soluții software de succes pentru o multitudine de proiecte din cele mai variate domenii. Indiferent că vorbim de sectorul alimentar și producția de băuturi, automotive, aerospațial, producția de echipamente sau mase plastice, industria lemnului sa metalului și multe altele, consultanții noștri au experiență aplicată și pot oferi soluții eficiente și inovatoare pentru cele mai exigente nevoi ale companiilor de producție.

Cu implementări la nivel mondial în mai mult de 5.000 de companii din 30 de țări, WizPro ERP este utilizată zilnic de 127.000 de persoane, dintre care peste 10.000 din România. Soluția oferă integrare și automatizare pentru toate elementele de bază dintr-un business (activitățile financiar-contabile, de gestiune, logistică, vânzări, raportări etc.), și adaugă și funcțiile CRM (Customer Relationship Management) pentru managementul relației cu clienții, managementul de proiect, fluidizarea activităților de mentenanță și activitățile de service și planificare a producției. Mai mult, WizPro devine operațională la scurt timp de la achiziție, deoarece structura sa permite implementarea rapidă, cu un maxim de flexibilitate și adaptabilitate la cerințele oricărei companii, indiferent de industrie.

„Avem o lungă și bogată experiență legată piața de producție din România. Tocmai din acest motiv, pentru fiecare client lucrăm împreună pentru a-i înțelege cât mai bine nevoile, iar apoi, printr-o execuție personalizată, îi asigurăm o automatizare de succes a proceselor de planificare și raportare și o trasabilitatea clară a fluxurilor de producție.” Adrian Bodomoiu, director general al Wizrom Software.

Specificații tehnice

 • Tip aplicație: ERP (Enterprise Resource Planning)
 • Unic diferențiator: Expertiza aplicată într-o gamă largă de industrii din domeniul producției
 • Modalitate de licențiere: Name user
 • Cele mai importante 3 funcționalități (adaptate companiilor de producție):
  • Automatizarea tuturor proceselor de producție
  • Planificare producției la capacitate finită sau infinită
  • Vizibilitate în timp real asupra fluxurilor și proceselor de producție
 • Număr minim de utilizatori: 5

Beneficiile soluțiilor software pentru companiile de producție

Vizibilitate și trasabilitate clară asupra activităților

Cu ajutorul soluțiilor Wizrom pentru producție, toate departamentele dintr-o companie pot accesa și vizualiza aceleași date, garantându-le acuratețea în timp real.  Acestea pot să verifice în orice moment planificarea proiectelor, starea producției, controlul calității, inventarul, costul bunurilor vândute și multe altele. Mai mult, echipa de management are datele necesare pentru a face planuri de business realiste care să contribuie la dezvoltarea companiei.

Planificarea eficientă a activității de producție

Companiile pot vedea din doar câteva click-uri starea, în timp real, a inventarului de materii prime, pentru a face estimări mai precise ale cererii și, pe baza acestora, să planifice producția astfel încât să minimizeze orice întârzieri. Indiferent că vorbim de producția la capacitate finită sau de cea la capacitate infinită, soluțiile Wizrom ușurează procesul de planificare, îl face mai eficient și ușor de urmărit.

Calitatea îmbunătățită a produselor

Soluțiile noastre dedicate companiilor de producție facilitează monitorizarea defectelor produselor și pot să identifice exact etapa în care se produce problema în procesul de proiectare sau producție, ajutând astfel echipele să ia măsurile necesare pentru a asigura produse de cea mai înaltă calitate.

Costuri reduse

Productivitatea crescută a angajaților minimizează orele suplimentare și cheltuielile aferente cu forța de muncă și salarizarea. Acuratețea îmbunătățită a proceselor de producție reduce risipa de materiale și cantitatea de produse neconforme. O mai bună monitorizare a materiilor prime și a totalului de produse finite, combinată cu o planificare mai precisă a cererii, elimină stocurile prea mari. Iar vizibilitatea îmbunătățită asupra tuturor aspectelor financiare ale producției poate ajuta la identificarea unor zone în care se pot realiza economii.

Ai nevoie de mai multe informații despre soluția software sau vrei să planifici un demo? Completează formularul de mai jos sau trimite un e-mail pe adresa [email protected] 

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Aplicații software recomandate

Este cea mai implementata solutie ERP din Romania, care integreaza atat module de baza (financiar-contabilitate, gestiune, logistica, vanzari, mijloace fixe), cat si functionalitati aditionale, precum: managementul relatiilor cu clientii - CRM,...

Descoperă aplicația arrow_forward

Wizrom Software, compania cu cel mai mare număr de clienți ERP din România, are peste 3.700 de clienţi şi 33.000 de licenţe instalate (iunie 2013). Wizrom Software oferă soluţii ERP, BI, WMS, CRM, SCM, SFA şi multe altele şi este în măsură să ofere cele mai bune soluţii pentru orice tip de companie: de...

Află mai multe

Articole IT&C similare
Softlead

Cum pot aplicațiile software RPA să contribuie la simplificarea proceselor de HR?

Potrivit CGI, companiile care au ales să implementeze tehnologii de automatizare de tip RPA au scăzut costurile operaționale cu până la 50%, reușind, în același timp, să crească în mod semnificativ productivitatea...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Educația IT crește: Tot mai mulți angajați testează aplicațiile software pe care le vor folosi în companii

Conform celor mai noi analize Softlead, tot mai mulți candidați aleg să se informeze și să testeze aplicațiile software pe care le vor folosi în companiile în care vor să lucreze.

Citește articolul arrow_forward
Softlead

BMW investește într-o companie software ce automatizează procesele de producție

BMW Group a achiziţionat o participaţie la partenerul său Kinexon. Cele două companii lucrează împreună de câţiva ani pentru a promova digitalizarea completă a reţelei de producţie BMW Group. Producătorul de automobile premium a anunţat marţi că a achiziţionat acum un pachet minoritar în compania de software inovatoare, cu sediul în München, prin...

Citește articolul arrow_forward