Webinar: App Modernization & AI Readiness

22 May 2024

Creat special pentru a ajuta companiile IT să dezvolte soluții software eficiente și actuale, în același timp, evenimentul online organizat de ZITEC în parteneriat cu NOD (Network One Distribution) și cu Microsoft Azure aduce în prim plan unele dintre cele mai fierbinți teme în contextul beneficiilor aduse de migrarea în cloud. Evenimentul va avea loc pe 4 iunie, online, în intervalul 10:00 – 12:30. Participarea este gratuită, înscrierea putând fi efectuată aici: App Modernization & AI Readiness (zitec.com)

Webinar: App Modernization & AI Readiness

Webinarul va fi coordonat de doi specialiști în cloud: Florin Nițu, Engineering Manager – Microsoft Azure @Zitec și Florin Roșie, Territorry Channel Manager SMB Romania @Microsoft.

Agenda evenimentului:

10:00 – 10:15 – Bun venit și Intro despre modul în care poți oferi plus valoare business-ului tău dacă te alături rețelei de parteneri Microsoft

10:15 – 10:25 – Discuții punctuale despre provocări actuale

10:25 – 10:45 – Framework-uri pentru modernizarea aplicațiilor și pentru adopția cloud-ului

10:45 – 10:50 – Containeizare 101

10:50 – 11:00 – Open AI 101

11:00 – 11:10 - Pauză

11:10 – 11:40 – Demo practic: Containeizarea și migrarea aplicațiilor web în Azure

11:40 – 12:10 – Demo practic: Cum să folosești OpenAI cu propriile date?

12:10 – 12:30 – Pași următori și Q&A

Care sunt principalele avantaje ale participării la eveniment?

În cele două ore și jumătate dedicate evenimentului, vei afla informații concrete despre cele mai importante avantaje ale adopției cloud-ului, dar și despre:

De asemenea, evenimentul este construit în jurul unor demonstrații practice, însoțite de explicații și de idei de bune practici desprinse din experiența celor 2 speakeri prin proiectele implementate. Astfel, participanții pot identifica oportunități noi atât dedicate dezvoltării personale, își pot lărgi rețeaua de contacte profesionale și pot dobândi noi aptitudini tehnice utile în compania lor.

Cine poate participa la eveniment?

Acest webinar se adresează liderilor și specialiștilor din domeniul tehnologiei, cu un focus în cloud computing și modernizarea infrastructurilor IT. Dacă rolul tău implică dezvoltarea, gestionarea sau securitatea soluțiilor tehnologice, atunci abia așteptăm să ne cunoaștem.

Pentru înscrieri, puteți completa formularul de aici: App Modernization & AI Readiness (zitec.com)

Lider pe piața IT & Digital Marketing din România, cu birouri în București și Brașov, Zitec este specializată în dezvoltarea de soluții de afaceri, servicii și produse tehnologice personalizate, aplicații mobile, blockchain, precum și servicii de digital marketing.

Zitec este una dintre puținele companii românesti certificată Google Cloud Premier Partner, Microsoft Application Development, Microsoft Gold Cloud Platform, Amazon AWS Technology Partner și furnizor al platformei de soluții eCommerce în cloud VTEX, precum și Adobe Solution Bronze Partner.

Cele 650+ de proiecte implementate în peste 20 de țări pentru clienți din domeniul turismului, sănătății, finanțelor, educației, lifestyle, distribuție sau comerț electronic atestă experiența Zitec în toate industriile, cu diferite modele de business, pe tehnologii și platforme variate. 

Servicii integrate: 

 • Audit și consultanță
 • Soluții software
 • Dezvoltare de aplicații mobile
 • Quality assurance
 • Soluții blockchain
 • DevOps
 • Securitate și protecția datelor
 • Digital marketing
 • UI/UX design
 • Soluții eCommerce 
 • Mentenanță Magento, WordPress, Symfony
 • Servicii Cloud
 • Consultanță în fonduri de inovare

Între clienții locali ai companiei se numără PayU, Sameday, Flanco, eMAG, Arctic, Paravion sau 7card.

Printre clienții internaționali putem număra ST.com, Pegasus Legal Funding, Roche, The Wine Society sau The Fundworks.

Află mai multe

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Lucrezi cu volume mari de comenzi? Iată 6 aplicații software utile pentru a eficientiza activitatea

Gestionarea unui volum mare de comenzi poate fi un proces complex și solicitant pentru orice companie. De la urmărirea inventarului, gestionarea comenzilor și optimizarea livrărilor, până la asigurarea unei comunicări eficiente cu...

Citește articolul
Softlead

Studiu Bitdefender: inteligența artificială reprezintă cea mai mare îngrijorare pentru specialiștii în securitate IT

Peste jumătate (57%) dintre specialiștii în securitate IT susțin că s-au confruntat cu o breșă de securitate sau o scurgere de date pe parcursul ultimelor 12 luni, ceea ce indică o creștere cu 6% comparativ cu 2023, arată un studiu...

Citește articolul