WAVE Division optimizeaza activitatile companiei cu ajutorul solutiei Spider dezvoltata de EXE Software

06 Oct 2014

EXE Software, companie specializata in dezvoltarea, implementarea si integrarea de solutii software, a incheiat un contract de colaborare cu WAVE Division in vederea dezvoltarii unei solutii software pentru optimizarea activitatilor companiei.

WAVE Division optimizeaza activitatile companiei cu ajutorul solutiei Spider dezvoltata de EXE Software

WAVE Division, una dintre cele mai mari agentii de BTL full service din Romania, a decis sa faca o investitie strategica intr-o solutie software pentru a permite angajatilor sai sa opereze si sa gestioneze datele intr-un mod mai simplu si mai eficient, reducand timpul de introducere a documentelor si obtinand informatiile necesare desfasurarii activitatilor zilnice mult mai rapid.

WAVE Division a ales compania EXE Software din randul mai multor firme de software din Romania datorita experientei si expertizei in dezvoltarea de aplicatii WEB, dar si pentru managementul de proiect profesionist si tehnologiile de top folosite. Acest pas a fost facut in conextul unui demers de eficientizare a proceselor la nivelul intregii companii, din nevoia de a creste performanta, simplificand modul de lucru si crescand nivelul si calitatea comunicarii.

Pentru realizarea obiectivelor generale ale WAVE Division, EXE Software a raspuns nevoilor companiei oferind o solutie completa care sa asigure gestionarea si controlul intregii activitati. Solutia software Spider va fi implementata in luna octombrie, urmand ca EXE Software sa asigure intreg suportul necesar si mententanta solutiei pe toata perioada colaborarii.

 

Despre EXE Software

EXE Software detine peste 13 ani de experienta in dezvoltarea de aplicatii software, avand peste 150 de proiecte realizate la cele mai inalte standard de calitate. Pe langa serviciile de dezvoltare de software la comanda, EXE Software detine expertiza in analiza de business, business intelligence, dezvoltare de aplicatii mobile, mentenanta si suport, testare software sau management de baze de date.

Printre clientii EXE Software se numara: JTI, Leo Burrnet, ING Bank, Diangi Grup – Bak2, DDM, Graffiti BBDO, LOWE & Partners, L’Oreal,  Primavera, Creditreform, Celmar, Gaz Sud, GDR, Congaz, Corina Gealan, Delta Design.

Mai multe informatii despre companie si produsele sale puteti obtine accesand www.exesoftware.ro .

200+ Proiecte dezvoltate la cele mai inalte standard de calitate

100+ Angajati ce lucreaza intr-un mediu prietenos

20+ Ani de experienta in dezvoltare de software la comanda

EXE Software este o companie românească specializată în livrarea de soluții și servicii performante, create pentru a facilita creșterea companiilor din diverse industrii. Echipa EXE are experiență în aplicații și platforme web, mobile și business intelligence și folosește tehnologii Microsoft și IBM, în Cloud sau on-premises.

Serviciile oferite au ca element central înțelegerea afacerii și nevoilor clienților, pentru a dezvolta cea mai potrivită soluție pentru problemele acestora. Membrii echipei vor fi alături de clienți în fiecare etapă a proiectului desfășurat, de la analiză și identificarea problemelor de business, până la dezvoltarea unei soluții optime și suport după implementare.

Imediat după începerea colaborării, clientul poate vedea care este direcția în care merge proiectul și care sunt beneficiile pe care acesta le va aduce în compania sa, atât prin implementare, cât și prin intermediul unor materiale precum mock-up-uri și wireframe-uri.

Serviciile EXE nu se încheie odată cu livrarea unei soluții software! Colaborarea continua si prin servicii de suport și mentenanță, deoarece satisfacția clienților este cel mai relevant rezultat!

 

Experiența:

EXE Software are experiență în dezvoltarea și implementarea cu succes a soluțiilor web&mobile de tip Enterprise Application Software (EAS), precum:

 • SAP și SAP Business One
 • Aplicații pentru managementul fluxului de lucru
 • Gestionarea datelor
 • Aplicații collaborative
 • Project management
 • Procesarea comenzilor
 • Managementul cheltuielilor și contabilitate
 • Managementul inventarului
 • Analiză financiară și previzionare
 • ERP (enterprise resource planning)
 • Managementul resurselor umane și managementul relației cu clienții (CRM)

 

*Microsoft Gold certified partner, Membru ARIES, Membru ANIS

Află mai multe

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Economisește timp și resurse financiare cu un program salarii performant

Pentru a avea parte de o companie organizată, optimizarea proceselor administrative cu un program salarii, o aplicatie pontaj angajati sau alte tipuri de soluții software este importantă. Între operațiunile de HR importante se regăsește...

Citește articolul
Softlead

7 criterii pentru verificarea satisfacției post implementare a unei aplicații software de tip ERP

Cunoscute ca fiind unele dintre cele mai complexe soluții software dedicate creșterii eficienței și productivității în companii, implementarea aplicațiilor de tip ERP (Enterprise Resource Planning) trebuie să aducă un plus de...

Citește articolul