Descriere

300+ Proiecte dezvoltate la cele mai inalte standard de calitate

130+ Angajati ce lucreaza intr-un mediu prietenos

23+ Ani de experienta in dezvoltare de software la comanda

EXE Software este o companie românească specializată în livrarea de soluții și servicii performante, create pentru a facilita creșterea companiilor din diverse industrii. Echipa EXE are experiență în aplicații și platforme web, mobile și business intelligence și folosește tehnologii Microsoft și IBM, în Cloud sau on-premises.

Serviciile oferite au ca element central înțelegerea afacerii și nevoilor clienților, pentru a dezvolta cea mai potrivită soluție pentru problemele acestora. Membrii echipei vor fi alături de clienți în fiecare etapă a proiectului desfășurat, de la analiză și identificarea problemelor de business, până la dezvoltarea unei soluții optime și suport după implementare.

Imediat după începerea colaborării, clientul poate vedea care este direcția în care merge proiectul și care sunt beneficiile pe care acesta le va aduce în compania sa, atât prin implementare, cât și prin intermediul unor materiale precum mock-up-uri și wireframe-uri.

Serviciile EXE nu se încheie odată cu livrarea unei soluții software! Colaborarea continua si prin servicii de suport și mentenanță, deoarece satisfacția clienților este cel mai relevant rezultat!

 

Experiența:

EXE Software are experiență în dezvoltarea și implementarea cu succes a soluțiilor web&mobile de tip Enterprise Application Software (EAS), precum:

 • SAP și SAP Business One
 • Aplicații pentru managementul fluxului de lucru
 • Gestionarea datelor
 • Aplicații collaborative
 • Project management
 • Procesarea comenzilor
 • Managementul cheltuielilor și contabilitate
 • Managementul inventarului
 • Analiză financiară și previzionare
 • ERP (enterprise resource planning)
 • Managementul resurselor umane și managementul relației cu clienții (CRM)

 

*Microsoft Gold certified partner, Membru ARIES, Membru ANIS

Aplicațiile companiei EXE Software

Cere un demo

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Noutăți de la EXE Software

IT-ul, partener de nădejde al sportului. Compania românească EXE Software ne arată cum domeniul tehnic poate fi un sprijin pentru performanță

EXE Software devine sponsorul echipei de curse de motociclism viteză Team BMR, definitivând un parteneriat inedit pentru următorul an. Astfel, asocierea dintre cele doupă părți ne arată că poate exista un numitor comun între domenii aparent total diferite: IT și sportul cu motor.

Citește tot

Activitatile companiei Rail Cargo optimizate cu solutia mobila esFields de la EXE Software

EXE Software, companie specializata in dezvoltarea, implementarea și integrarea de soluții software, a incheiat un contract de colaborare cu Rail Cargo Romania in vederea implementarii aplicatiei mobile esFields.

Citește tot

WAVE Division optimizeaza activitatile companiei cu ajutorul solutiei Spider dezvoltata de EXE Software

EXE Software, companie specializata in dezvoltarea, implementarea si integrarea de solutii software, a incheiat un contract de colaborare cu WAVE Division in vederea dezvoltarii unei solutii software pentru optimizarea activitatilor companiei.

Citește tot

EXE Software si System Innovation au incheiat un parteneriat strategic cu scopul de a livra sistemul SAP Business One impreuna cu solutia SFA esAgent

EXE Software, companie specializată in dezvoltarea, implementarea și integrarea de soluții software, anunta semnarea unui contract de colaborare cu System Innovation, singurul partener oficial al SAP Business One pe piata din Romania.    

Citește tot

EXE Software a incheiat un contract de colaborare cu DIANGI GRUP - Bak2

EXE Software, companie specializată in dezvoltarea, implementarea și integrarea de soluții software, anunța semnarea unui contract de colaborare cu DIANGI GRUP Romania, parte a grupului Bak2 -  specialist European in reciclarea de produse electronice. 

Citește tot

EXE Software a devenit Motorola Application Partner

Compania EXE Software a adaugat in portofoliul sau o nouă certificare: la sfarsitul anului 2013 a devenit Motorola Application Partner, anuntand disponibilitatea de a oferi clientilor sai produse si servicii Motorola Solutions. 

Citește tot