Activitatile companiei Rail Cargo optimizate cu solutia mobila esFields de la EXE Software

22 Dec 2014

EXE Software, companie specializata in dezvoltarea, implementarea și integrarea de soluții software, a incheiat un contract de colaborare cu Rail Cargo Romania in vederea implementarii aplicatiei mobile esFields.

Activitatile companiei Rail Cargo optimizate cu solutia mobila esFields de la EXE Software

EXE Software, companie specializata in dezvoltarea, implementarea și integrarea de soluții software, a incheiat un contract de colaborare cu Rail Cargo Romania in vederea implementarii aplicatiei mobile esFields.

Rail Cargo Romania, parte a grupului Rail Cargo Group, una dintre cele mai importante companii de transport feroviar din Europa, a decis sa faca o investitie strategica intr-o solutie software care sa permita monitorizarea in timp real a mijloacelor de transport si a personalului feroviar in vederea optimizarii activitatilor, si respectarea prevederilor legislatiei in vigoare si a regulamentelor interne. Pentru atingerea cat mai rapida si mai eficienta a acestor obiective, EXE Software a raspuns nevoilor companiei prin implementarea aplicatiei esFields, aplicatie mobila complet customizabila destinata device-urilor mobile.

Rail Cargo Romania a ales compania EXE Software din randul mai multor firme de software din Romania datorita experientei si expertizei in dezvoltarea de solutii software, dar si pentru managementul de proiect profesionist si tehnologiile de top folosite.

Despre esFields

esFields este prima solutie mobila de culegere si centralizare a datelor complet configurabila, destinata companiilor din aproape toate industriile.

esFields asigura culegerea de informatii de pe teren, stocarea lor pe dispozitive mobile si transmiterea lor pe server-ul central. Culegerea datelor este realizata pe baza de formulare configurabile, lucru ce permite preluarea si transferul oricarui tip de informatii in diverse forme si structuri.

200+ Proiecte dezvoltate la cele mai inalte standard de calitate

100+ Angajati ce lucreaza intr-un mediu prietenos

20+ Ani de experienta in dezvoltare de software la comanda

EXE Software este o companie românească specializată în livrarea de soluții și servicii performante, create pentru a facilita creșterea companiilor din diverse industrii. Echipa EXE are experiență în aplicații și platforme web, mobile și business intelligence și folosește tehnologii Microsoft și IBM, în Cloud sau on-premises.

Serviciile oferite au ca element central înțelegerea afacerii și nevoilor clienților, pentru a dezvolta cea mai potrivită soluție pentru problemele acestora. Membrii echipei vor fi alături de clienți în fiecare etapă a proiectului desfășurat, de la analiză și identificarea problemelor de business, până la dezvoltarea unei soluții optime și suport după implementare.

Imediat după începerea colaborării, clientul poate vedea care este direcția în care merge proiectul și care sunt beneficiile pe care acesta le va aduce în compania sa, atât prin implementare, cât și prin intermediul unor materiale precum mock-up-uri și wireframe-uri.

Serviciile EXE nu se încheie odată cu livrarea unei soluții software! Colaborarea continua si prin servicii de suport și mentenanță, deoarece satisfacția clienților este cel mai relevant rezultat!

 

Experiența:

EXE Software are experiență în dezvoltarea și implementarea cu succes a soluțiilor web&mobile de tip Enterprise Application Software (EAS), precum:

 • SAP și SAP Business One
 • Aplicații pentru managementul fluxului de lucru
 • Gestionarea datelor
 • Aplicații collaborative
 • Project management
 • Procesarea comenzilor
 • Managementul cheltuielilor și contabilitate
 • Managementul inventarului
 • Analiză financiară și previzionare
 • ERP (enterprise resource planning)
 • Managementul resurselor umane și managementul relației cu clienții (CRM)

 

*Microsoft Gold certified partner, Membru ARIES, Membru ANIS

Află mai multe

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Cum pot afla companiile de construcții care este ADN-ul Digital și de ce este important?

Conform publicației Real Estate, investițiile în piața imobiliară au însumat peste 323 milioane de euro în prima jumătate a anului 2022, fiind vorba despre un volum ridicat de proiecte în lucru. De asemenea, valoarea...

Citește articolul
Softlead

Cum reușește Cargus să gestioneze datele și să raporteze eficient?

Cargus extrage valoare din date cu o soluție New Business Dimensions

Citește articolul