VMware achiziționează platforma software de management a performanțelor Apteligent

17 mai 2017

Aplicația mobilă dedicată monitorizării activităților de management Apteligent a fost achiziționată de VMWare, noua denumire a acesteia fiind Aptelingent by VMware.

VMware achiziționează platforma software de management a performanțelor Apteligent

Aplicația mobilă dedicată monitorizării activităților de management Apteligent a fost achiziționată de VMWare, noua denumire a acesteia fiind Aptelingent by VMware. “Prin intermediul acestei tranzacții, clienții noștri vor beneficia de o experiență digitală îmbogățită cu noi funcționalități dedicate managementului performanțelor prin intermediul device-urilor mobile, cum ar fi accesul la rapoarte și obiceiuri derivate din istoricul bazelor de date stocate de aplicație”, VMware.

În calitate de co-founderi APteligent, Andrew Levy și Robert Kwok au adăugat faptul că VMware este un investitor pe termen lung al Apteligent, compania garantând susținere ulterioră în tot ceea ce înseamnă dezvoltarea produsului, echipa de programare, strategii de promovare și de creștere pe viitor.

În luna aprilie, Vmware anunța achiziția companiei Wavefront, un serviciu cu rol de monitorizare a metricilor și informațiilor pe care le stochează companiile dezvoltate în era cloud. Având în vedere direcțiile VMware, este evident faptul că se îndreaptă spre instrumente ce au ca obiective crearea și menținerea experiențelor plăcute ale utilizatorilor în contextual folosirii aplicațiilor software mobile și nu numai, acestea fiind și aspectele care pot cauza costuri extrem de mari în rândul companiilor.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Deși există încă interes pentru criptomonede, doar o persoană din zece înțelege cum funcționează acestea

Un nou studiu Kaspersky arată că insuficienta înțelegere și lipsa încrederii îi țin pe oameni departe de criptomonede. Raportul Kaspersky, Teritoriu necunoscut: de ce există reticență în privința utilizării criptomonedelor, dezvăluie că, dacă 29% dintre respondenți au câteva cunoștințe despre criptomonede și există cerere din partea multora pentru ac...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Alocarea task-urilor specifice dezvoltării de produse și etichete noi într-un sistem de digitalizare al proceselor crește productivitatea echipelor

Dezvoltarea unui produs nou și a unei noi etichete aduc provocări legate de volumul mare de informații și confirmări inter-departamentale din companie, transmise prin telefon sau email, ceea ce determină întârzieri sau pierderea unor elemente importane din vedere, lipsa de flexibilitate și transparență.

Citește articolul arrow_forward
Softlead

NETOPIA Payments și ContentSpeed au lansat o campanie de digitalizare pentru comercianții care vor să-și deschidă rapid un magazin online complet funcțional

NETOPIA Payments, cel mai utilizat procesator de plăți electronice din România, în parteneriat cu ContentSpeed, agenție de eCommerce full service, au lansat o campanie de digitalizare în sprijinul comercianților care, în contextul economic actual, vor să deschidă rapid un nou canal de vânzare în mediul online.

Citește articolul arrow_forward