VERACOMP și Kapsch, împreună la Dialogue Red Hat

12 august 2019

Veracomp a organizat Dialogue Red Hat împreună cu Kapsch, acțiune dedicată clienților integratorului din domeniile bancar, telecom, utilități, petrol și gaz. Rolul acestui tip de eveniment este de a aduce împreună întregul lanț producător-distribuitor-integrator-client final implicat în buna implementare a soluțiilor opensource enterprise Red Hat. Evenimentul s-a concentrat pe câteva dintre cele mai importante verticale în care soluțiile Red Hat sunt apreciate și deopotrivă necesare.

VERACOMP și Kapsch, împreună la Dialogue Red Hat

Pentru a respecta principiul de focus, evenimentul recent s-a axat exclusiv pe analiza și evaluarea beneficiilor soluției Red Hat® OpenShift®.

Red Hat® OpenShift® este o platformă completă de aplicații pentru containere care integrează în mod natural tehnologii precum Docker și Kubernetes – un sistem puternic de gestionare a clusterelor de tip container și cu sistem de orchestrare – bazată pe soluția enterprise Red Hat Enterprise Linux®.

“Am inițiat acest tip de eveniment ca suport pentru partenerii cheie Red Hat în România. Informația este vitală, dar limitările de timp – pe care toți le avem – generează un nivel relativ de cunoaștere a opțiunilor. Ideea de bază este de a livra informație sintetică și interacțiune esențială de care specialiștii IT au tot mai multă nevoie. Ne dorim să continuăm acest gen de eveniment cu toți partenerii Red Hat importanți din România”, declară Alina Ovedenie, BDM Red Hat, Veracomp.

Kapsch, în calitate de Red Hat Advanced Partner, are o experiență bogată în implementarea solutiilor opensource Red Hat în România, oferind clienților săi un pachet complet de servicii. Până în prezent, Kapsch a implementat soluția OpenShift în mai multe companii din industria bancara.

“Clienții enterprise, cărora ne adresăm cu acest eveniment, abordează tehnologia ca resursă esențială a dezvoltării de business și înteleg necesitatea de a dezvolta și de a integra infrastructura IT cu procesele operaționale pentru a obține un avantaj competitiv. A fost o ocazie excelentă de a pune în lumină atât avantajele cheie ale soluțiilor opensource, cât și de a comunica eficient cele mai bune practici și de a consolida legătura dintre beneficiar și producător”, menționează Alexandru Gabur, Director General Adjunct, Kapsch România.

Red Hat® OpenShift® integrează arhitectura, procesele, platformele și serviciile necesare pentru a pune în valoare echipele de programatori și pe cele operaționale. OpenShift rulează eficient în aproape orice tip de mediu și permite organizațiilor și companiilor să formuleze un răspuns eficient la cererile clienților, reducând totodată semnificativ costurile legate de infrastructură.

Veracomp este distribuitor exclusiv Red Hat în România din 2017.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Susţineţi performanţa în business cu ajutorul sistemului ERP – Winline

Pe la jumătatea anului trecut, Institutul Naţional de Statistică a făcut publică o analiză foarte relevantă pentru mediul local de afaceri. Companiile romaneşti din Top 1000 au reuşit să genereze venituri medii mai mari cu +8% deşi au înregistrat o scădere cu 14% a numărului de angajaţi.

Citește articolul arrow_forward
Softlead

5 curiozități privind adoptarea unei soluții de management a documentelor. De ce DocuWare?

Vă confruntați cu dificultăți privind identificarea și organizarea documentelor sau petreceți mult timp pentru obținerea acordurilor legate de contracte sau de plata facturilor? 

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Gartner: Care sunt cele 4 tehnologii ce vor avea un impact semnificativ asupra e-commerce?

Potrivit Gartner, în următorii doi ani, configurația vizuală, portofelele digitale, managementul identității și accesului clienților la diverse instrumente digitale (Customer Identity and Access Management - CIAM), cât și asistenții virtuali pentru clienți (VCA) vor avea un impact ridicat asupra comerțului digital pe măsură ce adoptarea generală a acestor tehnol...

Citește articolul arrow_forward