UTI implementează proiecte smart city în România în valoare de peste 8 milioane de lei

21 Dec 2018

UTI este una dintre companiile românești care dezvoltă proiecte menite să transforme comunitățile locale în orașe inteligente prin implementarea de soluții inovatoare, care contribuie la creșterea calității vieții oamenilor.

 

UTI implementează proiecte smart city în România în valoare de peste 8 milioane de lei

Anul acesta, UTI a participat la licitații publice și a câștigat proiecte care răspund nevoii cetățenilor de siguranță în spațiul public, de mobilitate și de fluidizare a traficului în Ploiești, Pitești, Balș și Filiași.

 

Astfel, compania noastră va realiza lucrări de modernizare a sistemului de semaforizare din 13 intersecții și 5 treceri pietonale în Municipiul Ploiești. Valoarea proiectului este de 5.299.995 lei, iar lucrările au ca termen de finalizare luna octombrie a anului 2019.

În ultimii ani, situațiile de risc la nivelul comunităților urbane s-au intensificat, statisticile arătând că oamenii se simt adesea în pericol când se află în spațiul public. UTI a implementat pentru Poliția Locală din Municipiul Pitești un sistem de monitorizare video urbană format din 130 de camere video de ultimă generație și infrastructura tehnică necesară integrării lor în Centrul de Comandă. Proiectul a fost câștigat prin licitație publică și are o valoare de 414.307 lei. Acesta a fost deja pus în funcțiune în noiembrie 2018.

Tot pentru Pitești UTI va realiza serviciile de proiectare pentru un sistem de management integrat al traficului, un sistem de monitorizare video (inclusiv pentru transportul public de călători), un sistem de management al parcărilor și de informare la intrarea în municipiul Pitești, în valoare totală de 358.539 lei.

De asemenea, în urma participării la licitații, au fost adjudecate în favoarea UTI două proiecte care vizează realizarea de sisteme de semaforizare pentru treceri de pietoni pe DN 65, pe raza localității Balș și pe DN 6, pe raza localității Filiași. Cele două lucrări însumează aproximativ 2,3 milioane de lei și au ca termen de predare finele anului 2019.

 

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Digitalizarea în producție: Care sunt diferențele între aplicațiile software de tip ERP și MRP?

Conform Software Suggest, 33.66% dintre utilizatorii soluțiilor software de tip ERP sunt companii de producție, acesta fiind unul dintre domeniile de activitate în care beneficiile implementării unei astfel de soluții înseamnă o...

Citește articolul
Softlead

5 activități din construcții care pot fi optimizate cu ajutorul aplicațiilor software potrivite

În industria construcțiilor, companiile se confruntă cu diverse provocări legate de eficiența proceselor și gestionarea proiectelor. Aplicațiile software enterprise pot juca un rol esențial în abordarea acestor provocări, oferind...

Citește articolul