Tu știi ce poți să faci cu 1 Leu/zi?

01 octombrie 2019

Cu 1 leu/zi poți să îți cumperi un covrig, poți să mănânci o jumătate de prăjitură sau să bei un pahar de apă. Pare puțin, nu-i așa?

 

Tu știi ce poți să faci cu 1 Leu/zi?

Ce ai zice, dacă pentru acest cost de doar 1 leu/zi, ai putea să îți monitorizezi fiecare vehicul din flota ta auto?

Începând cu 1 octombrie, poți să ai mai multă siguranța iar flota ta poate să fie mai bine monitorizată cu serviciile SAS Grup de monitorizare a flotei auto.

De ce poți beneficia?

Monitorizarea auto, indiferent că este vorba de mașini, autovehicule agricole precum tractoarele, camioanele de marfa sau chiar bărcile, implică un program bine pus la punct si capabil să ofere informații corecte și concrete în cel mai scurt timp. Timpul este și va fi întotdeauna important in această industrie. Cu cât informațiile de care este nevoie ajung mai repede la solicitant, cu atât problemele, dacă există, se pot rezolva mai repede și mai ușor.

Știm că nu doar timpul este important. Siguranța este un alt aspect de luat în calcul. Ce poate să fie mai relaxant decât să știi ca autovehiculele tale sunt în siguranță și să știi în orice moment unde se află? Cu soluțiile SAS Grup ai posibilitatea să urmărești activitatea fiecărei mașini în parte. Prin intermediul dispozitivului de identificare a șoferului se poate monitoriza activitatea fiecărui angajat în timpul programului de lucru, cât timp conduce sau cât timp staționează.

În plus, prin utilizarea dispozitivelor care citesc calculatoarele de bord ale autovehiculelor, reduci constant consumul de combustibil, vezi turația motorului iar kilometrii în plus sunt eliminați. Senzorii pe care îi punem la dispoziție, pot să fie integrați cu sistemele GPS. Cu ajutorul lor se poate monitoriza temperatura din interiorul remorcii, deschiderea ușilor remorcii sau a portierelor mașinilor, etc. Montarea unor dispozitive complementare pe sistemele GPS ale autovehiculelor îți permite, pe lângă altele să oprești orice pornirea neautorizată a vehiculului, de la un singur buton.

Cum sună să ai toate aceste servicii la îndemână cu doar 1 Leu/zi/mașină?

La orice achiziție a unui dispozitiv GPS cu licență pentru o perioadă de 2 ani, beneficiezi de o reducere de 17% din prețul de listă și plătești doar 149 de euro.

Mai mult decât atât, te poți convinge singur de calitatea serviciilor noastre prin încercarea lor gratuită timp de 7 zile.

Aplică acum și convinge-te!

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Compania SAS GRUP este un jucător major pe piața de management de flotă auto din România. Este primul producător de sisteme GPS din România și de mai bine de un deceniu se află printre cei mai importanți furnizori de servicii de monitorizare auto din București.Folosind tehnologie de ultimă oră, oferim soluții...

Află mai multe

Articole IT&C similare
Softlead

De ce aplicații software are nevoie o franciză?

Conform datelor publicate de Ziarul Financiar, piaţa românească de francize s-a dez­vol­tat constant în ultimii ani, atât prin concepte create local, cât şi prin branduri internaţionale, ajungând de la 1,6 mld. euro în 2014 la 3,6 mld. euro în 2019, cu un total de 450 de...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Apivita alege Entersoft pentru a unifica activitățile de marketing, vânzări și merchandising

Creșterea și dezvoltarea companiei grecești Apivita a însemnat rezolvarea provocărilor în contextul eficienței gestionării vânzărilor, dar și oferirea unei experiențe prietenoase clienților din mediul online. Iată cum a reușit compania să răspundă noilor nevoi, prin implementarea aplicației software potrivite.- Studiu de caz -...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Raport GPeC E-Commerce România 2021: Cumpărături online de 6,2 miliarde de euro, în creștere cu 10% față de 2020

Potrivit estimărilor ARMO, GPeC și ale principalilor jucători din domeniu, sectorul e-commerce românesc a atins pragul de 6,2 miliarde de euro la finalul anului 2021, cu aprox. 10% mai mult decât în 2020 când valoarea comerțului online a fost estimată la 5,6 miliarde de euro. Creșterea a fost ușor sub previziunile inițiale potrivit cărora s-ar fi așteptat o...

Citește articolul arrow_forward