Descriere

Compania SAS GRUP este un jucător major pe piața de management de flotă auto din România. Este primul producător de sisteme GPS din România și de mai bine de un deceniu se află printre cei mai importanți furnizori de servicii de monitorizare auto din București.

Folosind tehnologie de ultimă oră, oferim soluții complete de monitorizare pentru orice tip de flotă: mașini de serviciu, mașini personale, bărci, scutere, vehicule agricole, utilaje etc. Iar cei peste 17 ani de experiență pe piață, ne-au propulsat în topul furnizorilor de servicii de monitorizare auto din țară.

SAS Grup a fost înființat în anul 2002, cu sediul în București. Tot în acel an a lansat primul dispozitiv GPS și a devenit primul producător de sisteme GPS din Romania.

Portofoliul companiei cuprinde, la această dată, peste 4000 de clienți din România.

Cere un demo

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Comunicate de presă

Ce își doresc managerii de transport?

La această întrebare găsim destul de multe răspunsuri. Un manager de transport are ca și atribuții principale planificarea, organizarea și coordonarea întregii activități de transport. Aceasta înseamnă că trebuie să fie mereu pregătiți. În ajutorul lor vin programele de monitorizare a flotei auto și sistemele de localizare GPS care transmit informațiile în timp real.

Citește tot

Furtul de combustibil. Cum să îl combatem cu ajutorul aplicațiilor software potrivite?

În România există câteva sute de mii de companii de transport. Transport rutier de marfă, transport persoane, utilaje sau servicii de leasing, oricare dintre acestea având nevoie de monitorizare GPS și un conducător auto dedicat. În ziua de azi, un GPS auto este esențial pentru buna funcțioanare a activității.

Citește tot

Tu știi ce poți să faci cu 1 Leu/zi?

Cu 1 leu/zi poți să îți cumperi un covrig, poți să mănânci o jumătate de prăjitură sau să bei un pahar de apă. Pare puțin, nu-i așa? 

Citește tot