Totul despre soluțiile software de tip BPM – la Bucharest BPM National Conference 2014

10 Oct 2014

Bucharest BPM National Conference 2014 este unul dintre cele mai reprezentative evenimente ce are ca subiect principal implementarea soluțiilor de tip Business Process Management (BPM), incluzând și subiecte precum teorii, modele, trenduri, tehnici, arhitectura aplicațiilor sau studii, adresându-se unui public alcătuit din furnizorii de aplicații software de tip BPM și utilizatori (end-useri).&n

Totul despre soluțiile software de tip BPM – la Bucharest BPM National Conference 2014

Bucharest BPM National Conference 2014 este unul dintre cele mai reprezentative evenimente ce are ca subiect principal implementarea soluțiilor de tip Business Process Management (BPM), incluzând și subiecte precum teorii, modele, trenduri, tehnici, arhitectura aplicațiilor sau studii, adresându-se unui public alcătuit din furnizorii de aplicații software de tip BPM și utilizatori (end-useri). 

Bucharest BPM National Conference 2014 este un eveniment organizat de Agora Group, un pion important al industriei locale de IT&C.

Temele care au descris direcția evenimentului au vizat: implementarea proceselor care reinventează liniile de business, lansarea Asociației profesioniștilor în BPM (ABPMP), arhitectura proceselor în Sistemul Informațional de sănătate, prezentarea unui studiu de caz al companiei QualySoft, tehnologiile implementate de compania Cobalt, trenduri în BPM, evenimentul încheindu-se cu o sesiune de tip workshop pe o temă aleasă de participanți. Lista de speakeri a cuprins nume importante precum: Don Seymour (IBM), Cristian Ivănuș (ABPMP), Mădălina Grosu (Qualysoft), George Tambozi (Cobalt Technology), Cristobal Toro (AuraPortal).

Managementul trebuie să se facă la toate nivelele, nu doar la nivelul board-ului.

Cea mai importantă direcție susținută de speakerii prezenți în cadrul evenimentului este cea conform căreia soluțiile software de tip BPM trebuie să fie privite din perspectiva managementului, aceasta fiind și viziunea Asociației ABPMP. Aceasta are ca misiune schimbarea de paradigmă în ceea ce privește managementul organizațional, precum și promovarea disciplinei în business.

Prin programele sale, asociația promovează sesiunile de training și certificările oferite profesioniștilor în consultanță și implementare de soluții BPM. De asemenea, ABPMP vizează începerea unui program de master în cadrul universității ASE, iar în zona de business, sunt așteptate parteneriate cu furnizorii locali de soluții BPM.

Inițiativa Agora de a organiza un eveniment specializat pe industria soluțiilor informatice de tip BPM nu este prima, anul trecut având loc BPM Eastern Europe, o conferință dedicată cercetării și practicienilor din domeniu. La conferință au participat reprezentanți ai celor mai importanți furnizori de soluții BPM, ai firmelor de consultanță, ai principalilor actori din industrie – furnizori și utilizatori – și analiști din diferite companii implicate în programe BPM.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Cât costă și ce include un magazin online performant?

Cu o creștere estimată la 8 trilioane de dolari până în 2026, industria e-commerce reprezintă un sector semnificativ ce coagulează vânzări rezultate din mai multe domenii de activitate. De aceea, nevoia de a investi...

Citește articolul
Softlead

Aplicația software Vaunt introduce modulul de evaluare gratuită a prețului apartamentelor

VAUNT, platforma de management al vânzărilor dedicată sectorului rezidențial, introduce un nou modul, Client Portal. Prin intermediul acestuia, clienții cumpărători au acces la date în timp real despre valoarea în piață a...

Citește articolul