STUDIU SOFTLEAD - Care au fost aplicațiile software cu cel mai crescut apetit de implementare în 2018?

10 decembrie 2018

Care este profilul companiilor direct interesate de achiziția unei soluții informatice?

Cum arată curba de sezonalitate în cazul deciziei de achiziție a unei aplicații software?

STUDIU SOFTLEAD - Care au fost aplicațiile software cu cel mai crescut apetit de implementare în 2018?

Cu o creștere semnificativă a numărului de lead-uri pentru anul 2018, Softlead anunță în luna decembrie cele mai importante statistici referitoare la intențiile de achiziție și de implementare a aplicațiilor software în România.

Informațiile reflectă activitatea marketplace-ului, prin lead-urile colectate și validate, oferind o perspectivă asupra pieței, nevoilor, obiectivelor organizaționale, persoanelor cu rol decizional aflate în spatele cerințelor software și a sezonalității, acolo unde este cazul, pentru aplicații specifice.

Infograficul va fi disponibil începând cu data de 13 decembrie și va conține o versiune gratuită, cu informații de bază, precum și una extinsă, cu date avansate.

Pentru a intra în posesia datelor, ne puteți trimite o solicitare pe adresa [email protected]

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Soft Net Consulting şi Postis - parteneriat pentru a simplifica transformarea digitală a comerțului

SoftNet Consulting, cel mai mare dezvoltator de servicii IT pentru afaceri din regiunea de vest a României și Postis, primul start-up LogTech din România anunță un parteneriat strategic pentru simplificarea transformării digitale a activităților de comerț.

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Particularitățile unui WMS dedicat industriei de distribuție

Succesul companiilor de distribuție depinde de acuratetea și eficiența informațiilor de care dispune managementul, de controlul costurilor și satisfacția clienților. Permanenta presiune impusă de clienți impun implementarea și utilizarea unui sistem de management în cadrul depozitelor, care să permită automatizarea proceselor de efectuare a operațiunilor de recepție, livrare ș...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Kaspersky Lab protejează companiile care folosesc tehnologia blockchain împotriva atacurilor cibernetice și a fraudei

Kaspersky Lab a lansat noi pachete de servicii destinate companiilor care lucrează în industria blockchain și în cripto-economie. Proiectele de atragere de capital (ICO / STO) și casele de schimb de criptomonede au acum la dispoziție servicii personalizate, cum ar fi evaluarea securității site-ului și a aplicațiilor, training în domeniul securității, protecție îm...

Citește articolul arrow_forward