Softlead Weekly News - 8 decembrie 2023

08 Dec 2023

Află care sunt cele mai importante noutăți din Industria software/IT, atât de pe plan local, cât și la nivel internațional. Un proiect special creat de Softlead.

Softlead Weekly News -  8 decembrie 2023

📍 România 

  1. Softlead: În 2023, numărul companiilor software care au primit lead-uri calificate prin platformă s-a dublat. 
  2. CloudCart a dezvoltat CloudIO, un instrument de inteligență artificială dedicat magazinelor online.
  3. Start-upul românesc Evo Beauty își propune să digitalizeze industria de beauty și wellness.
  4. Cu o investiție de 300.000 de euro, un start-up din Cluj a lansat o aplicație software care eficientizează consumul de energie și reduce costurile facturilor.
  5. Estimare KeysFin: Industria locală de software va continua să crească în 2023 și va atinge un nou nivel record, de peste 14 miliarde de euro.
  6. Bittnet cumpără integral Dataware Consulting.
  7. System Innovation Romania: Conform Forbes Advisor, SAP Business One este cel mai potrivit sistem ERP pentru producătorii mici (după standardele piețelor mature) dornici să dezvolte procese sustenabile și eficiente. Recunoaștere acordată în 2023.
  8. Siveco Technology va furniza APIA o aplicație IT pentru primirea cererilor de sprijin ale fermierilor.
  9. Footprints AI intră în parteneriat cu Danubius, principalul furnizor de case de marcat Datecs din România.
  10. Compania SoftServe, numită “Challenger” în Raportul Gartner Magic Quadrant 2023 pentru serviciile de dezvoltare software personalizate, la nivel global.
  11. IRIDEX, unul dintre cei mai mari jucători din domeniul gestionării deșeurilor, a redus timpul de procesare a comenzilor cu peste 60% prin automatizarea proceselor de achiziție cu ajutorul tehnologiei low-code furnizată de Webcon.
  12. Nexus oferă 50% discount pentru licențele Nexus Online Facturare, aplicație software care este integrată cu sistemul eFactura.

 

🎯 Lead-ul săptămânii

Solicitare ofertă software personalizată pentru o soluție software de management al documentelor pentru o companie de producție.

Află toate funcționalitățile necesare și trimite ofertă: https://softlead.ro/leaduri/managementul-documentelor/productie/02ZX 

 

🏆 Aplicația Săptămânii: Goodroid (RPA) - Procesarea extraselor de cont

Soluția software oferită de Goodroid este un robot folosit pentru procesarea Extraselor de cont (Plăţi şi încasări), şi introducerea organizată şi sistematică a informaţiilor în sistemele informatice de gestiune (ERP, contabilitate, etc.).

🌎 Noutăți IT - Internațional

  1. Studiu EY: Extinderea GenAI remodelează radarul de risc în telecomunicații pentru 2024.
  2. Veeam introduce asistența AI pentru a extinde capacitățile de protecție cibernetică.
  3. Bloomberg: UE se apropie de un acord pentru reglementarea ChatGPT și a altor tehnologii de inteligență artificială printr-un act istoric.
  4. Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team alege SAP pentru a-și crește eficiența atât pe circuit, cât și în afara lui.
  5. Startupul de inteligenţă artificială xAI lansează Grok, concurent al ChatGPT. El va fi disponibil pentru abonații Premium+ ai platformei de socializare X.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Care sunt criteriile DESI și cum le poți respecta?

Programul de Digitalizare pentru IMM-uri a introdus, și promovează deja, criteriile DESI/criteriile de digitalizare pentru evaluarea proiectelor finanțate din surse nerambursabile. Pe termen lung, aceste criterii se vor generaliza, deoarece fac...

Citește articolul
Softlead

Cât costă și ce include un magazin online performant?

Cu o creștere estimată la 8 trilioane de dolari până în 2026, industria e-commerce reprezintă un sector semnificativ ce coagulează vânzări rezultate din mai multe domenii de activitate. De aceea, nevoia de a investi...

Citește articolul