Skype – design nou al aplicației mobile pentru a crește importanța funcționalităților-cheie

06 septembrie 2018

Skype a anunțat recent o serie de modificări la nivelul design-ului aplicației mobile, care au menirea de a concentra atenția utilizatorilor asupra funcționalităților practice, precum și a fluxurilor de navigare. Anul trecut, Skype anunța introducerea Highlitghts, ca un competitor real al conținutului de tip Stories.

Skype – design nou al aplicației mobile pentru a crește importanța funcționalităților-cheie

sursa foto: Businessofapps.com

Într-o postare pe blog, Peter Skillman, director de Design în cadrul Skype explica: începând de anul trecut, am identificat un set de modificări despre care utilizatorii aplicației spuneau că le complică procesul de utilizare chiar în scenariile principale de utilizare. Așadar, am făcut un pas înapoi și am început să facem eforturi în simplificarea aplicației.

Beneficiind de un nou design, Skype le promite utilizatorilor săi servicii de apel și de mesagerie facile, în timp ce compania a decis renunțarea la Highlights și la Capture, prima dintre acestea oferind posibilitatea descărcării conținutului salvat deja până la data de 30 septembrie.

Chiar și versiunea desktop va beneficia de anumite îmbunătățiri de aspect.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Deși există încă interes pentru criptomonede, doar o persoană din zece înțelege cum funcționează acestea

Un nou studiu Kaspersky arată că insuficienta înțelegere și lipsa încrederii îi țin pe oameni departe de criptomonede. Raportul Kaspersky, Teritoriu necunoscut: de ce există reticență în privința utilizării criptomonedelor, dezvăluie că, dacă 29% dintre respondenți au câteva cunoștințe despre criptomonede și există cerere din partea multora pentru ac...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Alocarea task-urilor specifice dezvoltării de produse și etichete noi într-un sistem de digitalizare al proceselor crește productivitatea echipelor

Dezvoltarea unui produs nou și a unei noi etichete aduc provocări legate de volumul mare de informații și confirmări inter-departamentale din companie, transmise prin telefon sau email, ceea ce determină întârzieri sau pierderea unor elemente importane din vedere, lipsa de flexibilitate și transparență.

Citește articolul arrow_forward
Softlead

NETOPIA Payments și ContentSpeed au lansat o campanie de digitalizare pentru comercianții care vor să-și deschidă rapid un magazin online complet funcțional

NETOPIA Payments, cel mai utilizat procesator de plăți electronice din România, în parteneriat cu ContentSpeed, agenție de eCommerce full service, au lansat o campanie de digitalizare în sprijinul comercianților care, în contextul economic actual, vor să deschidă rapid un nou canal de vânzare în mediul online.

Citește articolul arrow_forward