Shopify lansează Shop, o nouă aplicație mobilă

05 mai 2020

Într-o perioadă în care comerțul electronic este în creștere în cele mai multe dintre ramurile sale din întreaga lume, Shopify anunță lansarea unei noi aplicații de eCommerce, Shop.

Shopify lansează Shop, o nouă aplicație mobilă

Cu o strategie diferită față de competitorii săi, Shopify a ales ca de beneficiile acesteia să se bucure toate utilizatorii care descarcă aplicația nativă pe dispozitivele mobile.

Peste 1 milion de clienți activi au ales să creeze platforme de comerț electronic prin implementarea Shopify, fapt ce a adus companiei recunoaștere la nivel internațional. În 2019, Shopify anunța un set de module noi, ce aveau să definească brandul ca principalul competitor al gigantului Amazon, în prezent Shop este o alegere bună și pentru comercianții mici, branduri, retaileri sau afaceri care nu au dezvoltat o aplicație mobilă nativă.

Aplicația are la bază un algoritm de recomandări, bazat pe achiziții anterioare ale unui utilizator, pe brandurile cu care a interacționat, ceea ce crește rata de conversie a cumpărăturilor online. Carl Riviera, General Manager Shop, a declarat pentru Tech Crunch că aplicația nu include ad-uri, fapt ce încurajează procesul simplu și fără obstacole vizuale, care obosesc clientul.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Deși există încă interes pentru criptomonede, doar o persoană din zece înțelege cum funcționează acestea

Un nou studiu Kaspersky arată că insuficienta înțelegere și lipsa încrederii îi țin pe oameni departe de criptomonede. Raportul Kaspersky, Teritoriu necunoscut: de ce există reticență în privința utilizării criptomonedelor, dezvăluie că, dacă 29% dintre respondenți au câteva cunoștințe despre criptomonede și există cerere din partea multora pentru ac...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Alocarea task-urilor specifice dezvoltării de produse și etichete noi într-un sistem de digitalizare al proceselor crește productivitatea echipelor

Dezvoltarea unui produs nou și a unei noi etichete aduc provocări legate de volumul mare de informații și confirmări inter-departamentale din companie, transmise prin telefon sau email, ceea ce determină întârzieri sau pierderea unor elemente importane din vedere, lipsa de flexibilitate și transparență.

Citește articolul arrow_forward
Softlead

NETOPIA Payments și ContentSpeed au lansat o campanie de digitalizare pentru comercianții care vor să-și deschidă rapid un magazin online complet funcțional

NETOPIA Payments, cel mai utilizat procesator de plăți electronice din România, în parteneriat cu ContentSpeed, agenție de eCommerce full service, au lansat o campanie de digitalizare în sprijinul comercianților care, în contextul economic actual, vor să deschidă rapid un nou canal de vânzare în mediul online.

Citește articolul arrow_forward