Se lansează programul Actions on Google

12 octombrie 2016

Luna decembrie vine cu noutăți din partea Google. Programul Actions on Google va permite programatorilor să integreze software-ul și dispozitivele proprii cu noul Asistent Google (Google Assistant).

Se lansează programul Actions on Google

Luna decembrie vine cu noutăți din partea Google. Programul Actions on Google va permite programatorilor să integreze software-ul și dispozitivele proprii cu noul Asistent Google (Google Assistant).

Valabil pentru smartphone-urile Pixel sau pentru Google Home (sistemul de control al dispozitivelor din casă, accesat cu ajutorul vocii), Google Assistant este forma de inteligență artificială ce îmbunătățește utilitatea și utilizarea dispozitivelor în sarcinile și responsabilitățile zilnice.

Actions on Google cuprinde 3 părți principale:

  • Google Assistant SDK, prin intermediul căruia vei putea să integrezi Asistentul Google într-o gamă largă de dispozitive de la Raspberry PI (un SBC – Single-Board Computer, de dimensiunile unui card de credit, pordus în UK de către fundația cu același nume), la instrumente digitale ale consumului de masă.
  • Direct Actions (Acțiuni Directe), ce facilitează comunicarea directă (ca de exemplu inițierea unor sarcini precum apelarea unei persoane sau rezervarea unui restaurant), odată cu conectarea dintre dispozitivul propriu și sitemul de control al vocii pentru asistentul digital;
  • Conversation Actions (Acțiuni conversaționale), care permit inițierea unui dialog contextual cu asistentul.

Pentru a fi la curent cu noutățile despre programul Actions on Google, accesează https://developers.google.com/actions/.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Deși există încă interes pentru criptomonede, doar o persoană din zece înțelege cum funcționează acestea

Un nou studiu Kaspersky arată că insuficienta înțelegere și lipsa încrederii îi țin pe oameni departe de criptomonede. Raportul Kaspersky, Teritoriu necunoscut: de ce există reticență în privința utilizării criptomonedelor, dezvăluie că, dacă 29% dintre respondenți au câteva cunoștințe despre criptomonede și există cerere din partea multora pentru ac...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Alocarea task-urilor specifice dezvoltării de produse și etichete noi într-un sistem de digitalizare al proceselor crește productivitatea echipelor

Dezvoltarea unui produs nou și a unei noi etichete aduc provocări legate de volumul mare de informații și confirmări inter-departamentale din companie, transmise prin telefon sau email, ceea ce determină întârzieri sau pierderea unor elemente importane din vedere, lipsa de flexibilitate și transparență.

Citește articolul arrow_forward
Softlead

NETOPIA Payments și ContentSpeed au lansat o campanie de digitalizare pentru comercianții care vor să-și deschidă rapid un magazin online complet funcțional

NETOPIA Payments, cel mai utilizat procesator de plăți electronice din România, în parteneriat cu ContentSpeed, agenție de eCommerce full service, au lansat o campanie de digitalizare în sprijinul comercianților care, în contextul economic actual, vor să deschidă rapid un nou canal de vânzare în mediul online.

Citește articolul arrow_forward