Surpriza zilei vine de la GpeC Summit – Talia Wolf vine pentru prima dată în România

12 octombrie 2016

Cunoscută la nivel internațional ca expertă în optimizarea conversiilor pentru e-commerce, Talia Wolf va vorbi pentru prima dată în România în cadrul GpeC Summit despre cum segmentarea emoțională, desing-ul strategiilor cu rol de persuasiune și pshihologia consumatorului pot sta la baza celor mai importante tactici de generare a conversiilor în comerțul electronic.

Surpriza zilei vine de la GpeC Summit – Talia Wolf vine pentru prima dată în România

Cunoscută la nivel internațional ca expertă în optimizarea conversiilor pentru e-commerce, Talia Wolf va vorbi pentru prima dată în România în cadrul GpeC Summit despre cum segmentarea emoțională, design-ul strategiilor cu rol de persuasiune și pshihologia consumatorului pot sta la baza celor mai importante tactici de generare a conversiilor în comerțul electronic.

Și pentru că la Softlead vorbim despre lead-uri, iată că aceasta este o oportunitate uriașă de a crește numărul oportunităților de vânzare pentru brandurile din industria e-commerce folosind instrumente ce au la bază nevoile reale ale consumatorilor. Toate acestea, în mod evident, trecute prin filtrul optimizărilor permanente pentru device-urile mobile, marketing personal sau integrat, precum și prin analize complexe și cercetări aprofundate despre comportamente și stimuli ce pot crește relaționarea brand-consumator.

Talia Wolf a fost recent votată în topul vocilor cu puternică influență în ceea ce privește optimizarea conversiilor. Pe blogul personal, Talia descrie studii de caz relevante ale implementărilor strategiilor specilizate de creștere a engagement-ului și a ratei de conversie pentru brandurile din portofoliul său.

Așteptăm cu nerăbdare să o ascultăm la GpeC Summit, pe 16-17 noiembrie 2016 și promitem să ne pregătim din timp întrebările!

Mai multe detalii despre program și speakeri găsiți aici.

 

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Kaspersky prezintă o soluție cloud creată pentru a contracara trișatul în domeniul eSports

Kaspersky a făcut primul pas în protejarea fair play-ului în domeniul eSports: compania a introdus o versiune beta a noii sale soluții Kaspersky Anti-Cheat pentru a ajuta organizatorii să combată trișorii. Cu această nouă ofertă cloud, Kaspersky detectează în timp real tentativele de a trișa și furnizează rapoarte automate clientului, care poate apoi să ia o decizie ...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

SAP Business One HANA, tranzacţional şi analitic într-o singură platformă

Dacă aveţi în plan implementarea SAP Business One, trebuie să decideţi ce versiune a sistemului ERP alegeţi. În funcţie de tipul bazei de date, aveţi două opţiuni: SAP Business One pentru Microsoft SQL (baza de date relaţională standard) sau SAP Business One pentru SAP HANA (baza de date pe tehnologie in-memory computing). 

Citește articolul arrow_forward
Softlead

De ce e nevoie de normarea industriei de robotică?

Era digitală înseamnă, printre multe altele, şi automatizarea extinsă a proceselor robotice (RPA). Tehnologia scuteşte oamenii de efectuarea unor ore nenumărate de sarcini repetitive şi secvenţiale, fără o mare valoare adăugată. Însă aceşti “boţi” care definesc automatizarea nu înseamnă şi scutirea de existenţa unor ameninţări de natură informatic...

Citește articolul arrow_forward