Surpriza zilei vine de la GpeC Summit – Talia Wolf vine pentru prima dată în România

12 octombrie 2016

Cunoscută la nivel internațional ca expertă în optimizarea conversiilor pentru e-commerce, Talia Wolf va vorbi pentru prima dată în România în cadrul GpeC Summit despre cum segmentarea emoțională, desing-ul strategiilor cu rol de persuasiune și pshihologia consumatorului pot sta la baza celor mai importante tactici de generare a conversiilor în comerțul electronic.

Surpriza zilei vine de la GpeC Summit – Talia Wolf vine pentru prima dată în România

Cunoscută la nivel internațional ca expertă în optimizarea conversiilor pentru e-commerce, Talia Wolf va vorbi pentru prima dată în România în cadrul GpeC Summit despre cum segmentarea emoțională, design-ul strategiilor cu rol de persuasiune și pshihologia consumatorului pot sta la baza celor mai importante tactici de generare a conversiilor în comerțul electronic.

Și pentru că la Softlead vorbim despre lead-uri, iată că aceasta este o oportunitate uriașă de a crește numărul oportunităților de vânzare pentru brandurile din industria e-commerce folosind instrumente ce au la bază nevoile reale ale consumatorilor. Toate acestea, în mod evident, trecute prin filtrul optimizărilor permanente pentru device-urile mobile, marketing personal sau integrat, precum și prin analize complexe și cercetări aprofundate despre comportamente și stimuli ce pot crește relaționarea brand-consumator.

Talia Wolf a fost recent votată în topul vocilor cu puternică influență în ceea ce privește optimizarea conversiilor. Pe blogul personal, Talia descrie studii de caz relevante ale implementărilor strategiilor specilizate de creștere a engagement-ului și a ratei de conversie pentru brandurile din portofoliul său.

Așteptăm cu nerăbdare să o ascultăm la GpeC Summit, pe 16-17 noiembrie 2016 și promitem să ne pregătim din timp întrebările!

Mai multe detalii despre program și speakeri găsiți aici.

 

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Bitdefender îl numește pe Emilio Roman vicepreședinte de vânzări pentru regiunea EMEA

Producătorul de soluții de securitate informatică Bitdefender l-a numit pe spaniolul Emilio Roman în poziția de vicepreședinte de vânzări pentru Europa, Orientul Mijlociu și Africa, unde va coordona îndeplinirea obiectivelor regionale de dezvoltare a companiei. Roman va fi responsabil de strategia de vânzări și go-to-market pentru regiunea EMEA.

Citește articolul arrow_forward
Softlead

CAS CRM primeşte calificativul “foarte bun” în analiza Trovarit

CAS CRM a primit un scor de 1.85 (5 nesatisfăcător, 1 excelent) în cadrul studiului Trovarit derulat cu 650 utilizatori de soluţii CRM, situându-se pentru media pieţele la toate cele 24 criterii de analiza. Studiul “CRM în practică”, ajuns la cea de a cincea ediţie,  examinează nivelul de satisfacţie în utilizarea sistemelor CRM şi impactul acestor...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Cum adaptăm rapid un business cu ajutorul unui ERP?

În perioadele dificile, așa cum este cazul pandemiei cu COVID-19, cele mai multe dintre companii aleg să extindă liniile de business cu noi produse sau servicii complementare pentru a crește vânzările și pentru a genera profit.

Citește articolul arrow_forward