În cei 2 ani de când a fost lansat, proiectul a adunat peste 60 de aplicații ce s-au transformat ulterior în veritabile produse de business.
Care sunt companiile partenere înscrise?
În acest an, 5 companii, activând în industrii diferite, din România, Polonia, Slovacia, Slovenia și Croația vor prezenta propriile provocări de business și invită comunitatea de antreprenori IT&C să vină cu soluții pentru a rezolva aceste provocări prin dezvoltarea de aplicații inovatoare cu ajutorul SAP Cloud Platform (SCP). Companiile partenere din acest an sunt: Selgros – România, Eurocash – Polonia, GoodAI – Slovacia, Sportina – Slovenia, Atlantic Grupa – Croația.
“Cooperarea și co-inovarea sunt principiile ce stau la baza succesului în economia digitală. Sunt convins că împreună cu clienții noștri, cu tehnologia SAP de ultimă generație și puterea inovativă a ecosistemului de startup-uri din Europa Centrală și de Est, putem construi soluții de business cu adevărat revoluționare”, a declarat Simon Kaluža, Managing Director al SAP CEE.
Cine poate participa?
Competiția InnovMatch este dedicată startup-urilor, scaleup-urilor, dezvoltatorilor și antreprenorilor IT ce activează în domeniile Big Data, predictive sau real-time analytics, IoT, machine learning, dar nu se limitează la acestea. Participanții vor avea la dispoziție toate informațiile și instrumentele necesare pentru a devolta și proiecta propriile idei într-o soluție reală de business. De asemenea, proiectul InnovMatch oferă 15.000 euro pentru a premia cele mai inovative 3 soluții de business în cadrul evenimentului regional de pitching. Adițional, marele câștigător al InnovMatch va fi invitat la Berlin pentru a descoperi ecosistemul de startup-uri și inovatori susținut de SAP.io și Techstars.
Condiții de însciere în competiție
Participanții sunt invitați să aplice pentru una sau mai multe dintre cele 5 provocări ale companiilor partenere SAP înscrise în competiție sau își pot prezenta propria soluție de business prin trimiterea unui clip video în care produsul/soluția este detaliată. Toate provocările de business sunt prezentate pe pagina competiției innovmatch.com.
Aplicațiile participanților vor fi evaluate în mai multe etape.
Cei care vor aplica pentru a dezvolta soluții pentru companiile înscrise în competiție vor fi evaluați de un juriu format dintr-un reprezentat al companiei partenere și un specialist SAP. Câștigătorul acestei etape va beneficia de acces gratuit în platforma SAP Cloud Platform timp de 1 an și se va califica pentru a își prezenta soluția în cadrul evenimentului regional de pitching.
Pentru cei care vor trimite propriile idei de soluții de business, aceștia vor fi evaluați de reprezentanți SAP, finaliștii urmând a fi invitați la evenimentul regional de pitching.
În cadrul evenimentului regional, reprezentanții SAP, SAP.io și Techstars vor evalua cea mai bună aplicație dezvoltată pe SAP Cloud Platform, ce soluționează o problemă de business. Marele câștigător va beneficia de un premiu în bani și o excursie la Berlin.
Înscrierile se pot face pe website-ul competiției: innovmatch.com.