Salesforce achiziționează Salesforce.org, divizia sa dedicată serviciilor de cloud, de tip non profit

02 mai 2019

Cunoscută ca fiind un segment independent ca organizare față de gigantul software Salesforce CRM, Salesforce.org are rolul de a ajuta ONG-urile și asociațiile cu rol filantropic prin oferirea accesului la tool-uri software dedicate, în funcție de verticalele pe care activează.

Salesforce achiziționează Salesforce.org, divizia sa dedicată serviciilor de cloud, de tip non profit

Achiziționarea Salesforce.org este evaluată la 300 de milioane de dolari, plătită către Salesforce Foundation.

Prin acest pas, accesul la tehnologii software va crește, iar instituțiile non-profit sau cele cu scop educațional vor putea beneficia de un plus de digitalizare, facil și în mod profesional.

Înainte ca această tranzacție să aibă loc, procesul de implementare al suitei Salesforce presupunea nu doar un timp mai îndelungat, ci și cunoștințe tehnice, pe care organizațiile non-profit, de obicei, nu le dețin la nivelul echipelor. De acum, aceste beneficii sunt incluse în implementarea propriu-zisă a soluțiilor software.

De asemenea, la nivelul companiei Salesforce, se discută posibilitatea ca pe viitor ONG-urile să beneficieze de costuri preferențiale pentru tehnologiile software, tocmai pentru că acestea au nevoie de un plus de susținere financiară, care să substituie lipsurile în materie de resurse umane, pe care companiile profitabile le pot integra facil.

Salesforce.org este folosit de peste 40.000 de organizații din toată lumea, oferind granturi de peste 260 de milioane de dolari.

Conform TechCrunch, tranzacția se va finaliza în trimestrele 2 sau 3 ale anului.

Sursa foto: VentureBeat

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

SAP Business One 10. Lista completă a noilor funcţionalităţi

SAP Business One 10, cea mai nouă versiune a suitei de management SAP pentru companiile mari şi mijlocii, este acum disponibilă atât pentru upgrade cât şi pentru proiecte noi. SAP aduce constant îmbunătățiri soluţiilor de business, însă, în cazul SAP Business One versiunea 10, saltul este mai mare decât de obicei. ...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

10 aplicații software recomandate companiilor sub 30 de angajați, pentru o digitalizare rapidă în perioade dificile

Dinamica impusă de contextul ultimelor luni a dus la repoziționări rapide și la gândirea unor strategii adaptate fiecărui business în parte. Restaurantele au deschis lista comenzilor online, buticurile au început comercializarea voucherelor, magazinele online au crescut gama de produse, au introdus campanii de reduceri, iar companiile de producție încep să investeasc...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

TotalSoft investește 300.000 de Euro într-o aplicație de HR

TotalSoft, unul dintre cei mai importanți furnizori de sisteme informatice de business din Europa Centrală și de Est, lansează o nouă soluție de tip HR reporting as a Service (în regim SaaS). Investiția în noul serviciu de raportare se ridică până în prezent la 300.000 de euro, urmând a crește în viitor pentru a sprijini companiile în obținerea ...

Citește articolul arrow_forward