Creșterea interesului pentru digitalizare - dovedită de realizările din 2018 pentru echipa Beck et al. Services

02 May 2019

Studiu de caz Beck et al. Services: "Suntem într-adevăr recunoscători pentru experiența acumulată în anul 2018, care ne-a dovedit un interes din ce în ce mai mare al companiilor pentru digitalizare."

Creșterea interesului pentru digitalizare - dovedită de realizările din 2018 pentru echipa Beck et al. Services
Creșterea interesului pentru DIGITALIZARE

Digitalizarea documentelor și a proceselor reprezintă domeniul nostru de expertiză, unde am observat percepții și cerințe ale clienților precum:

Industriile din care fac parte clienții noștri

Cu toate că soluțiile noastre se potrivesc firmelor indiferent de domeniul de activitate, industriile pentru care colegii noștri, consultanți IT, au dezvoltat proiecte noi în anul anterior au fost:

Pe lângă noile proiecte, menținem colaborarea cu vechii clienți din:

Studii de caz realizate în anul 2018

Ne-a făcut plăcere să colaborăm cu MKOR pentru realizarea proiectelor privind rezultatele concrete privind proiectele implementate la clienții noștri. Anul trecut am construit împreună 2 studii de caz:

Elit este una dintre cele mai importante companii de pe piața de produse din carne și mezeluri la nivel național. Citiți aici studiul de caz care descrie pe larg procesul de digitalizare al facturilor, al arhivării lor și cum a decurs implementarea platformei DocuWare.

În colaborare directă cu partenerul nostru DocuWare, am finalizat studiul de caz Comelf, una dintre cele mai importante companii în domeniile inginerie și construcții de mașini. Compania decis încă din 2015 să folosească sistemul modern de management al documentelor în cloud, DocuWare.

Evenimente

Ne amintim cu drag de prezența la Business Technology Week, alături de partenerul nostru DocuWare, sau Internet&MobileWorld, unde, alături de partenrul nostru JobRouter am lansat Workshop-ul „5 Days to Digital Freedom”. Realizarea unor video-uri a reprezentat interes pentru noi și am avut o primă realizare despre ”5 beneficii ale Digitalizării.”

Acestea sunt 2 evenimente pe care le-am ales în parteneriat, care ne-au adus un plus de vizibilitate și cunoștințe noi.

Pe de altă parte, Alef University ne-a oferit oportunitatea de a dezvolta un nou parteneriat împreună cu Microsoft România, cu scopul să accelerăm transformarea digitală pentru companiile locale.

Dintre evenimentele la care am fost participanți activi amintim: Conferinta ProgresivBusiness DaysAHK România și bizz.club Cluj-Napoca. Prin implicarea în comunități de networking reușim să dezvoltăm relații și proiecte noi.

Team-Building-ul cu echipa a avut loc în luna octombrie 2018 la Vatra-Dornei unde, într-un mod distractiv, am sărbătorit 2 zile cu jocuri interactive și plimbări în natură.

Mulțumim echipei și colaboratorilor pentru că împreună, am încheiat anul 2018 în creștere, acesta fiind cel mai bun an în istoria Beck et al. Services România!

Beck et al. este alegerea potrivită în obținerea performanței de top în afacerile clienților săi prin oferirea de servicii de consultanță, implementare și suport în accelerarea digitalizării.

Prin cunoștințele tehnice și de consultanță IT, digitalizează procesele și documentele clienților prin utilizarea unor platfome cu mii de utilizatori în momentul de față, la nivel internațional: JobRouter și DocuWare.

Scurt istoric al companiei:

1989 – S-a înființat grupul Beck et al. în Germania

2005 – S-a deschis filiala Beck et al. în Cluj-Napoca, România având ca principal obiectiv acordarea de servicii de suport IT pentru proiectele internaționale

2010 – Serviciile oferite s-au diversificat înspre consultanță de business, implementare proiecte de digitalizare și suport în utilizarea optimă a produselor

2011 – Partener autorizat DocuWare – produs recunoscut de Gartner, Nucleus și alte companii de analiză de piață, ca unul dintre cele mai bune produse de management al documentelor pentru companiile care au ca obiectiv digitalizarea documentelor

2012 – Partener autorizat JobRouter – una dintre cele mai versatile platforme de automatizare a proceselor si data management, potrivită companiilor care au ca obiectiv creșterea eficienței prin digitalizarea proceselor

2020 – Având 40 de angajați și 20 de proiecte implementate ne conturăm rolul de partener de încredere pentru accelerarea digitalizării afacerilor.

 

Află mai multe

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

5 activități din construcții care pot fi optimizate cu ajutorul aplicațiilor software potrivite

În industria construcțiilor, companiile se confruntă cu diverse provocări legate de eficiența proceselor și gestionarea proiectelor. Aplicațiile software enterprise pot juca un rol esențial în abordarea acestor provocări, oferind...

Citește articolul
Softlead

Care sunt criteriile DESI și cum le poți respecta?

Programul de Digitalizare pentru IMM-uri a introdus, și promovează deja, criteriile DESI/criteriile de digitalizare pentru evaluarea proiectelor finanțate din surse nerambursabile. Pe termen lung, aceste criterii se vor generaliza, deoarece fac...

Citește articolul
Softlead

Digitalizare IMM Nord-Vest: Află secretul unui proiect tehnic de succes!

Agenţia de Dezvoltare Regională (ADR) Nord-Vest a lansat un demers de consolidare a culturii digitale în mediul de afaceri! 

Citește articolul