Romanian Software lansează o aplicație online gratuită pentru calcularea veniturilor

23 martie 2015

Romanian Software, furnizor de soluții software de ultimă generație în domeniul resurselor umane, a lansat o aplicație mobilă pentru calcularea veniturilor, disponibilă și online, pentru a veni atât în sprijinul managerilor, cât și al freelancerilor și micilor antreprenori.

Romanian Software, furnizor de soluții software de ultimă generație în domeniul resurselor umane, a lansat o aplicație mobilă pentru calcularea veniturilor, disponibilă și online, pentru a veni atât în sprijinul managerilor, cât și al freelancerilor și micilor antreprenori.

Calculatorul de venituri este disponibil online pe site-ul www.calculatorvenituri.ro, iar aplicația mobilă poate fi descărcată gratuit de pe platformele Google Play și Apple Store.

Atât varianta mobilă, cât și cea online sunt foarte utile întrucât îi ajută pe utilizatori să adopte rapid decizii privind negocierile salariale, să optimizeze bugetele de beneficii și să analizeze comparativ costurile cu diverse structuri de remunerare: salarii, drepturi de autor, PFA sau convenții civile.

„Ideea acestei aplicații a apărut din dorința de a-i ajuta pe cei care activează în mediul privat la rezolvarea rapidă a provocărilor zilnice legate de calcularea veniturilor în conformitate cu legislația în vigoare. Aplicația va fi permanent actualizată pentru a corespunde ultimelor modificări legislative”, a declarat Victor Dragomirescu, CEO al Romanian Software.

Calculatorul de venituri facilitează conversia de la brut la net și de la net la brut pentru veniturile din salarii, dar și pentru beneficiile cu facilitate fiscală. În plus, această aplicație are funcția de a calcula și veniturile pentru directori, administratori sau venituri ce provin din convenții civile, drepturi de autor sau PFA.

Calculatorul de venituri dispune de opțiunea de vizualizare a formulelor de calcul utilizate și permite transmiterea pe e-mail a simulărilor efectuate, ceea ce facilitează păstrarea datelor pentru utilizarea ulterioară a acestora. 

Romanian Software este lider pe piata din Romania in domeniul dezvoltarii si implementarii de solutii sofware in domeniul resurselor umane. Din anul 2001, de cand se afla pe piata din Romania, compania a oferit solutii flexibile si inovatoare unui numar de peste 500 clienti. Produsul principal al Romanian Software este solutia integrata Human Resou...

Află mai multe
Aplicații software recomandate

Romanian Software este unul dintre leaderii pietei romanesti de solutii software dedicate resurselor umane. Solutia noastra, www.colorful.hr, este o sol

Citește tot arrow_forward

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Kaspersky prezintă o soluție cloud creată pentru a contracara trișatul în domeniul eSports

Kaspersky a făcut primul pas în protejarea fair play-ului în domeniul eSports: compania a introdus o versiune beta a noii sale soluții Kaspersky Anti-Cheat pentru a ajuta organizatorii să combată trișorii. Cu această nouă ofertă cloud, Kaspersky detectează în timp real tentativele de a trișa și furnizează rapoarte automate clientului, care poate apoi să ia o decizie ...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

SAP Business One HANA, tranzacţional şi analitic într-o singură platformă

Dacă aveţi în plan implementarea SAP Business One, trebuie să decideţi ce versiune a sistemului ERP alegeţi. În funcţie de tipul bazei de date, aveţi două opţiuni: SAP Business One pentru Microsoft SQL (baza de date relaţională standard) sau SAP Business One pentru SAP HANA (baza de date pe tehnologie in-memory computing). 

Citește articolul arrow_forward
Softlead

De ce e nevoie de normarea industriei de robotică?

Era digitală înseamnă, printre multe altele, şi automatizarea extinsă a proceselor robotice (RPA). Tehnologia scuteşte oamenii de efectuarea unor ore nenumărate de sarcini repetitive şi secvenţiale, fără o mare valoare adăugată. Însă aceşti “boţi” care definesc automatizarea nu înseamnă şi scutirea de existenţa unor ameninţări de natură informatic...

Citește articolul arrow_forward